HCL.HR

Kvalifikacije za ESL SEEC u CS:GO-u su gotove, pripremite se za novi Adria Open

Miroslav Pervan 15.04.2016.   •   0 komentara   •   Esport


Prvjerite koji timovi iz naše regije prolaze u grupnu fazu ESL South East European Championshipa u CS:GO i prijavite se za novi CS:GO Adria Open kup.

esl-adria-open-csg2

Prošle nedjelje odigrane su završne kvalifikacije za ESL-ov South East Europe Championship u Counter-Strike: Global Offensiveu.

Od najboljih osam timova iz Adria regije koji su nastupili u samoj završnici kvalifikacija do finala winner bracketa ponovo su se probila dva slovenska tima – TheOverpowered i eMpathy, no nakon napete borbe sa rezultatom 16:11 pobjedu je odnio TheOverpowered. No obzirom na distribuciju mjesta u grupnoj fazi SEE Championshipa u CS:GO-u, prva tri tima iz ovih završnih kvalifikacija osvojila su prolazak u grupnu fazu. Timovi koji su osvojili prolazak u grupnu fazu su slovenski timovi TheOverpowered, eMpathy i srpski tim iNation 2016. GG!

Kako se odigrala završnica možete pogledati na stranici rezultata.

NOVI TURNIR – CS:GO Adria Open #34

Naši CS:GO Adria Open kupovi idu dalje i ovog vikenda – svoje bodove za mjesečnu završnicu 4. mjeseca možete osvojiti ovu nedjelju u 16:00 sati. Prijave su otvorene, a prijaviti se možete na stranici kupa.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?