HCL.HR

Lansiran The Humble Store

ToxarE 12.11.2013.   •   1 komentara


Organizatori Humble Bundle akcija proširili su svoju ponudu i na dnevnu bazu. The Humble Store svakoga dana tako donosi niz igara na popustu, a dio zarade odlazi u humanitarne svrhe.

Uspjeh i rast popularnosti Humble Bundle akcija prvo su rezultirali proširenjem ponude na tjednoj bazi, a sada je lansiran i The Humble Store koji će svakoga dana donositi nove igre na sniženjima. Za razliku od klasičnih i tjednih Humble Bundle akcija, korisnici u Storeu ne plaćaju igre po proizvoljnom iznosu već po definiranim cijenama koje su od 50-75% manje nego na Steamu i sličnim servisima.

10% od tog iznosa odlazi u humanitarne svrhe (američkom crvenom križu i drugim udrugama). Igre se mogu aktivirati na Steamu ili preuzeti na licu mjesta u DRM-free izdanju. Otvaranje virtualne trgovine započeto je s popustima na devet igara – Chivalry: Medieval Warfare, Don’t Starve, Euro Truck Simulator 2, Gunpoint, Natural Selection 2, Orcs Must Die 2, Prison Architect, Rogue Legacy i The Swapper. Sniženja za te igre vrijede još nekih osam sati, nakon čega slijede novi popusti.

U Humble Bundleu ističu kako otvaranje trgovine na dnevnoj bazi neće utjecati na klasične i tjedne ponude koje će i dalje funkcionirati po „plati koliko želiš“ principu.

Komentari (1)

  • Shazaam

    12.11.2013 - 12:19

    Kako loš video za reklamiranje xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?