HCL.HR

Lansirana je usluga My Playstation

Zoran Žalac 21.02.2018.   •   2 komentara


Sony je lansirao novu web platformu s koje na PC-u i mobitelu možete kontrolirati svoj PSN profil podalje od konzole.

Sony je danas lansirao svojevrsni produžetak svoje PlayStation mreže kojim je dao još više slobode korisnicima PlayStationa 4. Naime, pokrenuli su uslugu zvanu My PlayStation koju opisuju kao novu društvenu destinaciju na webu. U suštini, My PlayStation nije ništa novo, ali daje više fleksibilnosti za korištenje PSN računa izvan same PlayStation 4 konzole.

Ukratko, na My PlayStation platformi možete tražiti i dodavati prijatelje, sređivati svoj PSN profil, razgledavati trofeje svojih prijatelja te slati tekstualne poruke. Ništa spektakularno, ali stvar je u tome da vam za to nije potrebna zasebne aplikacije (na mobitelu i tabletu) kao do sada. Štoviše, za pristup My PlayStationu potreban vam je samo preglednik interneta, što znači da svojim PSN računom od sada možete upravljati i preko PC-a i Mac-a.

 

Označeno sa:

Komentari (2)

  • funky0308

    22.02.2018 - 11:01

    I sada neka kroz ovo provuku i bolji i kvalitetniji PS Now i milina 😀 . Meni je apo na telefonu bila skroz OK, skinuti igru dok sam na sljaci i sve ostalo je radilo bez greske ali OK, neka se radi i poboljsava sustav. Uvijek moze bolje

  • BaDly

    24.02.2018 - 13:45

    Stvarno ne vidim svrhu ovoga…..za sada !? Možda planiraju staviti nešto dodatnog sadržaja (PS Now?) u budućnosti. Pa APP su tako i onako relativno nedavno redizajnirali i meni radi odlično…pa za ovim zaista nema potrebe.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?