HCL.HR

Larine avanture u Rise of the Tomb Raider trajat će dvadesetak sati

Igor Belan 01.10.2015.   •   1 komentara


Jeste gledali onaj film ‘127 Hours’? E pa takvo nešto možete očekivati od novog Rise of the Tomb Raider, samo stotinjak sati kraće i s puno više akcije.

Glavni dizajner Mike Brinker izjavio je u nedavnom intervjuu kako će Rise of the Tomb Raider trajati 15-20 sati, ali to neće biti dovoljno kako bi vidjeli sve što je Crystal Dynamics pripremio. Za potpuni prelazak nastavka vrhunskog Tomb Raider reboota iz 2013. će vam ipak trebati 30-40 sati.

Razlog tomu je što je ovaj nastavak otvorenije prirode te će imati distrakcije od glavne priče u obliku side-questova, tajnih grobnica i raznoraznih stvari koje valja sakupiti i otključati. Ipak, nije riječ o potpuno otvorenom svijetu, pa stoga ne treba igru uspoređivati s takvim naslovima.

Funkcionirat će na sustavu hub prostora koji će se granati i omogućavati vam istraživanje na način na koji vama to odgovara. Brinker je naglasio i kako će novi svijet biti tri puta veći u odnosu na onaj iz prošlog Tomb Raidera što ustvari zvuči prilično dobro.

Hoćete li i vi pljačkati grobnice početkom jedanaestog mjeseca na Xbox One? Mi hoćemo, ali nemojte nas prijaviti policiji.

Komentari (1)

  • pesek32

    01.10.2015 - 16:57

    Jedva čekam za PC. Čekat ću duže, al vjerujem da će se to čekanje isplatit.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?