HCL.HR

Layers of Fear Inheritance DLC je spreman ispričati vam svoju strašnu priču

Juraj Bevandić 31.07.2016.   •   4 komentara


Psihološki horor Layers of Fear dobio je DLC Inheritance u kojem se vraćamo u naslijeđenu kuću strave kao kćerka mračnog slikara i prisjećamo se djetinjstva.

layers-of-fear-inheritance-dlc

Layers of Fear, prilično napet i pomalo zbunjujuć horor naslov, vraća se idućeg tjedna – točnije mi se vraćamo njemu. U pomalo priprosto naslovljenoj ekspanziji Layers of Fear: Inheritance doživjet ćemo kako je to biti kćerka slikara iz osnovne igre koja se vraća u roditeljsku kuću gdje je ostavila, pretpostavljamo, netipično djetinjstvo.

Ne brine nas da će Inheritance DLC zbog toga biti previše sličan originalu, jer čitava kuća ionako nema smisla i samo se poigrava našim umovima. Developeri kažu da je ova ekspanzija „kulminacija njihove umjetničke vizije igre usredotočene na finu umjetnost,“ a mi se samo nadamo da to znači da su izgladili stvari koje se našoj Petri nisu svidjele u recenziji.

Trailer izgleda dosta jezivo, ali mogli su pronaći i jezovitijeg naratora ako ćemo iskreno, a ne Tomu iz lokalne birtije. Kako se Tomo zaista snašao vidjet ćemo idućeg utorka kada ćemo Inheritance moći naslijediti za pristojnih pet dolara. Hoćete li se i vi vratiti u kuću straha?

Komentari (4)

  • Whynot?

    31.07.2016 - 16:25

    Podbacili su.

    • Lovac

      @Whynot?, 31.07.2016 - 17:46

      Kristalna kugla ili?

    • Whynot?

      @Lovac, 31.07.2016 - 22:20

      Mislio sam daaa sa obzirom na njihova iscekivanja kad je izasla, vjerovatno im je ovo neuspjeh.

  • NagradnaDoom

    02.08.2016 - 10:23

    Pogriješili ste jer na Steam stranici piše da će doći 3 Augusta što je sutra, a vi ste ovaj članak objavili prije 2 dana. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?