HCL.HR

Lego Batman 3: Beyond Gotham prva je Lego igra sa season passom

Stjepan Fikter 10.09.2014.   •   1 komentara


Posljednja igra Lego Batman serijala pridružila se naslovima koji dolaze sa season passom, a da stvar bude gora, već po izlasku igre bit će dostupna tri DLC-a.

Warner Bros. objavio je kako će Lego Batman 3: Beyond Gotham imati season pass, čime postaje prva Lego igra s takvom vrstom ponude. Season pass bit će dostupan za PC, PS3, PS4, X360 i Xbox One po cijeni od 12.79 funti za svih šest DLC paketa, a svaki će sadržavati misiju, free play mod, kao i preko 40 likova te vozila. Svaki DLC zasebno koštat će 2.55 funte.

Ono što ipak upada u oči su tri DLC paketa koja stižu već 14. studenog – na dan izlaska igre. To uključuje The Dark Knight Pack, u kojemu možemo igrati kao Dark Knight i načelnik Gordon, a dostupan će biti i Joker sa svojim zlikovcima s kojima ćemo natjeravati Harvey Dentovu policijsku pratnju. Igrivim likovima pridružit će se još Bane i Catwoman.

Man of Steel Pack sadržavat će misiju u kojoj ćemo morati pronaći put u Jor-Elov dom da spasimo Supermena te se boriti protiv invazijske sile generala Zoda. Treći paket, naslovljen Batman 75th Pack, stavlja nas u ulogu Jokera te Harley koji postavljaju različite dijelove za proslavu, a moći ćemo preuzeti i ulogu Batsa te igrati neke od njegovih najznačajnijih verzija kroz godine, uključujući i njegovo prvo pojavljivanje u Detective Comics #27.

Detalji o ostala tri paketa nisu još otkriveni, no zna se da season pass neće biti dostupan u verzijama za Vitu, Wii U i 3DS.

Komentari (1)

  • Daki812

    10.09.2014 - 18:03

    Kakva glupost, muzu pare…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?