HCL.HR

Lego Batman 3 predstavlja ligu pravednih

nebel 26.07.2014.   •   1 komentara


Stripovski junak Batman na Comic-Con sajmu osjeća se kao kod kuće te fanove časti prikazom nove igre u svom Lego izdanju, u kojoj mu se pridružuje i tzv. Justice League.

Kockasti Batman ove jeseni zaputit će se u avanturu izvan Gothama, a na ovogodišnjem Comic-Con sajmu koji se odražava ovih dana u San Diegu prikazan nam je djelić te avanture. U novom traileru za Lego Batman 3: Beyond Gotham na tradicionalno humorističan LEGO način upoznajemo se sa zapletom radnje, za koji je ponovno zaslužan zločesti Joker, te s tzv. Ligom Pravednih u kojoj se osim Batmana nalaze Superman, Flash, Wonder Woman, Aquaman te brojni drugi DC-jevi likovi.

Lego Batman 3: Beyond Gotham krajem ove godine pojavit će se na PC, Nintendo 3DS, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Xbox 360 te Xbox One platformama.

Komentari (1)

  • Madridista1902

    27.07.2014 - 08:41

    ovo izgleda fantastično 😀 fantastična mi je i ona igra justice league heroes što ju još uvijek imam za ps2 eee ljudi igra je bolesna (u dobrom smislu) koliko sam ju igrao pa to je za nepovjerovati :))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?