HCL.HR

LEGO City Undercover TV reklame prikazuju vozila i prerušavanje

Igor Belan 12.03.2013.   •   0 komentara


Dvije nove televizijske reklame za LEGO City Undercover fokusirane su na igrinu raznoliku paletu vozila te vrlo bitan element prerušavanja.

Najveća Wii U ekskluziva u ovome trenutku, LEGO City Undercover, bliži se izlasku. Amerikanci će ju zaigrati 18. ožujka, dok će ostatak svijeta moći uroniti u avanturu istraživanja LEGO grada deset dana kasnije – 28. ožujka. Studio iza igre je naravno Traveller’s Tales, a izdavač je sam Nintendo stoga ekskluzivnost za Wii U konzolu nimalo ne čudi. Dapače, čak će i 3DS konzola dobiti svoju porciju LEGO Citya u igri punog imena LEGO City Undercover: The Chase Begins koja će ponuditi pogled na događaje koji su prethodili Wii U igri, a izaći će na police trgovina 21. travnja.

Da podsjetimo, u igri pratimo policajca u LEGO Cityu imena Chase McCain u borbi protiv kriminala, s naglaskom na hvatanje glavnog zločinca imena Rex Fury. Developeri obećavaju veliki otvoreni svijet, najveći u nekoj LEGO igri do sada, koji ćemo moći slobodno istraživati između rješavanja raznolikih misija. Svijetom će biti razbacano preko 100 različitih vozila, što uključuje sportske automobile, brodove i letjelice pa čak i stvari poput skateboarda i jahanja raznih životinja (što uključuje i ogromnog T-Rexa). Osim toga, Chase će se moći prerušiti u razne likove, što će mu donijeti i nove sposobnosti. A upravo vozila i element prerušavanja u igri glavna su tema u dvije nove televizijske reklame koje prilažemo ispod.

Za više o LEGO City Undercoveru pratite HCL; planiramo recenzirati ovu igru čim nam postane dostupna, a do tada slobodno navratite u Wii U podforum i osvježite igrinu temu za raspravu sa svojim komentarima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?