HCL.HR

Life is Strange 2 potvrđen, ili ipak nije?

Zoran Žalac 09.11.2015.   •   3 komentara


Nova sezona prilično uspješne epizodne avanture iz francuskog studija Dontnod možda dobije svoj nastavak, ali na svojevrsnu potvrdu o njemu ipak ćemo morati još malo pričekati.

Pomalo ironična stvar vezana uz Life is Strange, igru u kojoj se upravlja tijekom vremena, dogodila se u jednom intervjuu sa scenaristom dotične igre. Naime, suosnivač francuskog tima Dontnod Alain Damasio odgovorio je na pitanje na kojim je drugim projektima radio, osim igre Remember Me, tako da je spomenuo Life is Strange, te njegov eventualni nastavak.

Međutim, u toj njegovoj izjavi došlo je do nekakve zabave budući da je članak nakon nekog vremena prepravljen tako da se više nigdje ne spominje Life is Strange 2. U izvornoj izjavi Damasio je rekao kako će sudjelovati na izradi nastavka nešto kasnije. Međutim, čim su se fanovi počeli hvatati za to kao za potvrdu o postojanju nove sezone, izjava je prepravljena pa sada glasi: „ako bude nastavka bit će mu drago raditi na njemu“.

Nije poznato čijim je propustom došlo do duplih informacija. Možda se Damasio zaletio pa isprva rekao ono što još nije smio reći. A možda si je i autor intervjua uzeo novinarsku slobodu da takvim istupom privuče nekoliko klikova više. U bilo kojem slučaju – život je čudan.

Komentari (3)

  • Vegeta123

    09.11.2015 - 13:54

    Ocete li vi recenzirat cijelu sezonu??

    • MataDok24

      @Vegeta123, 09.11.2015 - 15:08

      Trebali bi ali jos nista 🙁 🙁

  • MataDok24

    09.11.2015 - 15:08

    Trebala bi izac 2. sezona, jer Life is Strange je dosad najbolja igra ikad!!!!!!!!!!!!!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?