HCL.HR

Life is Strange postat će TV serija

Zoran Žalac 28.07.2016.   •   8 komentara   •   Zanimljivosti


Popularna igra Life is Strange bit će pretvorena u seriju za mlade, potvrdili su Square Enix i Legendary Digital Studios.

Life-is-Strange

Filmske adaptacije igara su stara moda – novi trend je adaptiranje popularnih videoigara u TV serije. Nedavno je tako najavljeno da će Battlefield dobiti vlastitu seriju, a slično je dogovoreno i za popularnu avanturu Life is Strange, uz razliku da će se Battlefield emitirati na TV-u, dok će Life is Strange biti digitalna serija za Internet publiku. Avanture Max Caufield koja ima sposobnost kontroliranja vremena na u obliku igrane serije prenijet će tvrtke Legendary Digital Studios te dj2 Entertainment.

Za razliku od Battlefield serije na čijoj produkciji rade poznata imena u svijetu filma, Life is Strange serija neće se moći pohvaliti nekim osobitim talentom. Naime, Legendary Digital Studios uglavnom je zaslužan za Dead Rising filmove ispodprosječne kvalitete, dok je d2j Entertainment do sada radio samo na animiranoj digitalnoj seriji Skulls of the Shogun. Ipak, i sam Life is Strange bio je osporavan prije izlaska pa je na kraju ispao jedna od boljih igara 2015. godine. Tko zna – možda i digitalna serija iznenadi svoje gledatelje.

Označeno sa: ,

Komentari (8)

  • SemirTheChosen

    28.07.2016 - 18:39

    i ja mislim da će biti zanimljiva,a što se tiče serija za praćenje kako ne pratiš npr. TWD,Breaking Bad ili Game of thrones? Sve su to odlične serije kao i one malo starije: Supernatural npr.

    • Anomaly

      @SemirTheChosen, 29.07.2016 - 02:07

      I meni, ni ja ne mogu ništa pratit. 🙂

  • NagradnaDoom

    28.07.2016 - 19:12

    Znate li kada će doći prva epizoda i gdje ju možemo gledat? Ja sam dosta googlao i ne mogu naći odgovor. Hvala unaprijed. 😀

    • Zoran Žalac

      @NagradnaDoom, 28.07.2016 - 19:14

      Tek je najavljeno, ne znaju ni tvorci serije.

  • NagradnaDoom

    28.07.2016 - 21:08

    Pa tako sam i mislio čim nema glasina al’ reko da se uvjerim. I jel mi možeš još nešto odgovorit, kako se zove ona igra, koja je samo za PlayStation 4, na slici je neki lik, u sred šume ako se ne varam, i ima crni motor sličan Harley Cooper, a možda i baš taj. Nešto sa zombijima, napucavanje, iz trećeg lica. Igrica dolazi 2017., nadam se da ćeš shvatiti. 😀 Sori ako gnjavim.

    • baDarmageddoN

      @NagradnaDoom, 28.07.2016 - 23:43

      Days Gone. I mene to interesira.

    • NagradnaDoom

      @baDarmageddoN, 29.07.2016 - 01:02

      Eeee ta, hvala 😀

  • baDarmageddoN

    28.07.2016 - 23:39

    Moguće da će serija biti dobra ali ne vjerujem da može biti bolja od same igre. Mislim da je ta cura u top tri protagonistkinja ikada i dokaz da ne moraju biti velike sise i guza da bi bila dobra. Jao, kako dobra igra…čudo jedno. Ja sam baš bila zločesta curka osim na kraju, tamo sam odličila da to nisam i i da bum bila dobra 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?