HCL.HR

Life is Strange sutra ima finale i pojašnjava svu svoju čudnost

Zoran Žalac 19.10.2015.   •   4 komentara


Zadnja epizoda avanture Life is Strange bit će dostupna na svim platformama od sutra, a na igrače će staviti dosad najtežu odluku u cijeloj igri.

Početkom ove godine francuski tim Dontnod Entertainment pokazao je da Telltale nije jedini koji zna napraviti dobru epizodnu avanturu s napetom pričom. Njihov Life is Strange krenuo je solidno, uz prilično originalnu priču o mladoj Max koja ima sposobnost upravljanja tijekom vremena. Osobno nisam igrao dalje od prve epizode, no puls publike kaže kako su kasnije epizode postajale sve bolje i bolje.

Kulminaciju bismo trebali vidjeti sutra, kada stiže finalna peta epizoda zvana Polarized. Bit će dostupna na svim platformama, a to su PC, PS4, XB1, PS3 te X360. Kako stoji u opisu, Max će u njoj otkriti kako je vrijeme nemoguće staviti pod svoju volju dok se približava najtežoj odluci u svom životu. Istovremeno, gradić Arcadia Bay priprema se na veliku oluju.

Priložen je i trailer za epizodu, iako možda ne bi bilo zgodno da ga gledate ukoliko si ne želite spoilati događanja iz prijašnjih epizoda.

Komentari (4)

  • shadowsc3

    19.10.2015 - 17:44

    Jedva čekam, ostajem priko noći bez sna samo da ju odigram. Ako ne razočara, GOTY definitivno.

  • Vejn

    19.10.2015 - 20:36

    Ne znam zbog cega ali ovo me neodoljivo podsjeca na maestralni Bioshock Infinity, te neke fore koje je koristila Elizabeth koristi izgleda i mlada Max 🙂 Ali Infinyte je samo jedan, vjerovatno cemo cekati jos 2o god da dobijemo nesto priblizno njemu 🙂

  • Lovac

    19.10.2015 - 21:08

    E to sam čekao, sad mogu u miru odigrat i skratiti muke do Fallouta 4 🙂

  • MataDok24

    20.10.2015 - 13:01

    NAJBOLJA IGRICA IKAD!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?