HCL.HR

Limbo ipak stiže na PC i PS3

Zoran Žalac 28.05.2010.   •   2 komentara


Atmosferični platformer Limbo pored X360 verzije dobit će i one za PC te PS3 platforme.

Svatko tko je uživao u platformerskim čarima Braida, zasigurno s nestrpljenjem očekuje stilski i žanrovski sličan naslov Limbo. O dotičnom još nismo pisali, no kako to definitivno planiramo u jednom od nadolazećih tekstova, ovdje ćemo vas upoznati tek s osnovama igre. Riječ je dakle o atmosferičnom platformeru, stilski uređenom crno-bijelim tonovima kako bi bio što jeziviji. Radnja se vrti oko dječaka koji na rubu pakla pokušava pronaći svoju sestru. Da bi došao do nje, morat će se suočiti s raznim preprekama koje će savladati pomoću okoline. Iza igre stoji danski tim PlayDead Studios koji je igru isprva najavljivao samo za X360, odnosno XBLA. No kako saznajemo, ESRB rejting otkrio je da će se Limbo naći i na PSN-u, odnosno PC-u tijekom jeseni ove godine. Do tada definitivno imate vremena da pogledate obećavajući gameplay trailer pod opširnije.

UPDATE: Na veliku žalost PC i PS3 korisnika, informacija o dolasku ove igre na te platforme pokazala se netočnom. PlayDead Studios izjavio je kako nije siguran zašto je došlo do pogreške u ESRB ratingu, no igra do daljnjega ostaje XBLA ekskluziva.

Komentari (2)

  • ReFlex

    28.05.2010 - 16:04

    ExTra

  • KingOfGamingGreg

    08.11.2015 - 18:18

    E da, zaboravio sam da kazem… ovo je moja najdraza indie igrica. Proslo je 3 godine i dan danas ju igram! Inace, na yt ja sam Greg Snack.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?