HCL.HR

Limbo stiže na PS Vitu

nebel 26.03.2013.   •   0 komentara


Prvo pojavljivanje Limba na mobilnoj, handheld platformi bit će verzija za PlayStation Vitu, potvrdio je razvojni tim Playdead.

Atmosferični platformer Limbo, koji smo još otprije tri godine igrali na Xbox 360 konzoli, a potom PC-u te Mac i PS3 platformama, ove će godine dobiti i svoju mobilnu verziju u obliku porta za PS Vitu. Na njoj ne rade tvorci same igre koji nam za iduću godinu pripremaju nastavak, nego britanski tim Double Eleven koji već ima iskustva s igrama za Vitu (radili su na prošlogodišnjem LittleBigPlanetu).

Port za Vitu neće dobiti nikakve dodatne sadržaje, no neće biti ni zakinut za već postojeće, tako da će iskustvo igranja biti identično onome na velikim ekranima. Nažalost, ako već posjedujete Limbo za PS3, a imate Vitu, nećete ga dobiti besplatno niti ćete moći razmjenjivati snimljene pozicije između tih dvaju verzija. Međutim, ukoliko ste pretplatnik PS Plusa, vjerojatnost je da ćete igru moći zaigrati besplatno – jednom kad izađe. Doduše, datum izlaska još uvijek nije otkriven.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?