HCL.HR

Links seli na novu lokaciju u Splitu i časti bolesno dobrim popustima!

sponzorirani članak 24.10.2017.


Links – vodeći maloprodajni lanac informatičke opreme časti velikim popustima Splićane i Splićanke povodom preseljenja poslovnice na novu lokaciju Matice hrvatske 1 u prodajnom centru Koteks!

split-reotvorenje-q4-FB-1200x1200-a1

Posjetite Links u ponedjeljak 30.10.2017. na novoj lokaciji u Splitu i nabavite informatičku opremu po daleko najboljim cijenama u Hrvatskoj.

Nova lokacija Linksove trgovine u Splitu nalazi se na adresi Matice hrvatske 1 (u prodajnom centru Koteks), a najbrži posjetitelji će imati priliku nabaviti kvalitetan laptop Acer ES1-332-C49U sa zaslonom od 13“ i s Windowsima 10 za samo 1.299 kn! Odlična cijena laptopa će vrijediti taj dan, ali samo od 8 do 10 sati ili do isteka zaliha, pa je potrebno biti među prvima!

Osim toga, Links će toga dana tijekom cijelog radnog vremena poslovnice omogućiti kupcima 10% popusta na sva Links računala i 20% na svu računalnu periferiju! To je daleko najbolja prilika za nabavku monitora, printera, zvučnika, tipkovnice, miša ili bilo koje druge periferije za posao ili gaming.

CROP

Links vas čeka 30.10. na re-otvorenju poslovnice Split u Ulici Matice hrvatske 1, Koteks.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?