HCL.HR

LittleBigPlanet 3 potvrđen i za PS3

nebel 17.06.2014.   •   0 komentara


Iako je isprva najavljen kao PlayStation 4 naslov, LittleBigPlanet 3 je u izradi i za stariju PS3 konzolu, otkrio je razvojni tim zaslužan za igru.

Novi SackBoy i njegovo veselo društvo neće skakutati samo na PlayStation 4 konzoli već će posjetiti i stariju PlayStation 3 platformu, potvrdio je to koordinator LBP zajednice Steven Isbell na Twitteru. Pri tome nije rečeno hoće li PS3 verzija u nekom pogledu biti inferiornija na onu za PS4, niti hoće li uopće izaći istovremeno s njom. Međutim, jasno je kako će sadržajno neće mnogo razlikovati od PS4 izdanja pa će tako podržavati sve korisničke sadržaje iz prijašnje dvije LBP igre.

U međuvremenu, nakon najave igre na Sonyjevoj E3 konferenciji doznali smo kako igru ne rade originalni tvorci serijala, već developer pod nazivom Sumo Digital koji do sada nije imao mnogo vlastitih projekata već se fokusirao na portove igara za razne platforme. Interesantno, upravo ove godine spremaju jedan takav port – i to za Microsoftov kamp – Forzu Horizon 2 za X360 konzolu.

Prošlog tjedna otkriveno je kako će se SackBoyu na novoj avanturi pridružiti troje novih likova – pas Oddsock, div Big Toggle i njegovo minijaturno izdanje Little Toggle, te ptica Swoop. Također je potvrđeno kako će britanski glumac i komičar Steven Fry ponovno posuditi glas naratoru igre.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?