HCL.HR

LocoCycle je prva Xbox One igra koja stiže na PC

ToxarE 31.01.2014.   •   4 komentara


Nakon prilično nezapaženog izlaska na Xbox One konzoli, hibridni racer-shooter razvojnog tima Twisted Pixel Games stiže u izdanjima za PC te X360 platforme.

Xbox One po izlasku krajem prošle godine imao je pozamašan broj naslova. Međutim, nisu svi među njima bili jednake kvalitete. Ekskluzivni LocoCycle tvoraca Ms. Splosion Mana ostao je zapamćen kao jedna od gorih igara u ponudi, a kao takav vrlo vjerojatno nije došao niti blizu prodajnih rezultata koji bi Microsoftu vratili investirana sredstva. Stoga nakon svega tri mjeseca ekskluzivnosti LocoCycle dolazi na PC te stari Xbox 360.

Dogodit će se to na Valentinovo, 14. veljače, a taj Microsoftov dar ljubavi pojavit će se na Steamu te Xbox Live Arcadeu. Cijene tih verzija bit će nešto manje naspram inačice za Xbox One pa će umjesto 20 iznositi 10 dolara. Nikakvi dodatni noviteti za njih nisu najavljeni, no jasno je da developeri baš i nisu mogli popraviti nešto kod svoje igre jer su negativne kritike išle prema temeljnim i inače neizmjenjivim stvarima – lošoj priči, dosadnom gameplayu i ružnoj prezentaciji.

Komentari (4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?