HCL.HR

Oboren rekord gledanosti naših LoL kupova, prijavite se za sljedeći

Filip Marić 18.05.2016.   •   0 komentara


Gotovo 300 gledatelja u isto vrijeme pratilo je naš prošli LoL by Acer kup u jednom trenutku, a nadamo se toliko skupiti i ove subote na novom turniru. Prijavite se!

acer-predator-lol-kupovi

Proteklog vikenda smo oborili rekord gledanosti naših LoL turnira na ESL-u. U jednom trenutku, u samom finalu, imali smo čak 287 gledatelja uživo na Twitchu! Dok je prosjek cijelog turnira bio nešto manji od 200 simultanih gledatelja.

Pobjednici tog kvalifikacijskog kupa su dečki iz Srbije pod nazivom Sponsors pls, a iza njih se nalaze timovi x25 eSports, ACERTAS GAMING i The Doomsday Bunnies. Hvala Vam svima na podršci i nadamo se da se gledamo u još većem broju u sljedećom kupu.

SLJEDEĆI LOL BY ACER KUP

Kao i u protekla dva kupa i u ovom ćete moći ugrabiti dio bodova za kvalifikaciju na mjesečno finale na kojem vas čekaju vrijedne nagrade u obliku Acer Predator Gaming Headseta. Više detalja o tome kako se bodovi zbrajaju potražite na Info stranicama kupova na ESL-u.

Novi kvalifikacijski kup po dobrom starom običaju kreće u subotu (21.05.) u 14 sati, a upravo do tada se možete i prijaviti. Također, uz standardnu prijavu na ESL platformi ne zaboravite se prijaviti i na Riotovu Events stranicu jer inače nećete moći dobiti i RP nagrade. Za prijavu samo pratite donja dva linka – kup je otvoren za sve zainteresirane timove iz regije.

LINK: Prijava na ESL-u
LINK: Prijava na Riot Events

PRATITE LIVE STREAM

Ako želite osjetiti dio atmosfere kakava je bila i na proteklom kupu, posjetite nas u subotu na našem službenom ESL Adria Twitch.tv kanalu od 16 sati gdje će za vas mečeve komentirati već vam dobro poznati Sa1na.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?