HCL.HR

Pogledajte snimku LoL by Acer mjesečnog finala

Filip Marić 06.04.2016.   •   1 komentara


Nakon mjesec dana kvalifikacija i četiri tjedna turnira, prošle nedjelje smo napokon imali priliku vidjeti osam najboljih LoL timova iz regije u okršaju za vrijedne Acer Predator nagrade.

lol-by-acer-snimka

Prošlog vikenda hrvatski i srpski LoL timovi koji su dogurali do finala našeg LoL by Acer turnira na ESL-u borili su se za vrijedne Acer Predator gaming miševe, kao i za titulu pobjednika cjelomjesečnog natjecanja u League of Legendsu na kojem smo ugostili mnoštvo timova iz cijele regije.

Hrvatski i srpski timovi imali su što pokazati i malo je reći da su mečevi bili zanimljivi, ali jedan tim je ipak uspio ostati neporažen kroz sve faze našeg LoL by Acer turnira i ugrabiti pet super gaming miševa iz Acerove Predator linije proizvoda.

Kao što nam to tradicija već nalaže, Miloš “Sa1na” Sainović nam se pridružio u komentiranju svih mečeva pa tako i onog finalnog između srpskih timova Sponsors pls i Nevr Laki.

Ukoliko vas zanima kako je izgledao cijeli bracket i kako su se ostali timovi rangirali, pogledajte ga ovdje.

Ako niste pratili live stream u nedjelju, nećemo vam odmah otkriti tko je pobjednik jer se ovakav meč jednostavno mora pogledati.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • don5pro

    12.04.2016 - 17:21

    Nemam živaca gledati lol 32 minuta ali savek pohvale hcl-u što su i turnir pratili i snimili.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?