HCL.HR

LoL kup ove subote – prijave besplatne, svi ste pozvani, dijeli se RP

Igor Belan 14.07.2016.   •   1 komentara


Prijavite se za naše novo online natjecanje u LoL-u! Igra se ove subote, bit će Riot Pointsa za najbolje, a cijelu stvar moći ćete pratiti i uživo putem streama.

esl-adria-open-LOL3

Naša serija online League of Legends turnira na ESL-u se nastavlja i ove subote. Još su nam samo tri subote preostale do pauze s kupovima u 8. mjesecu pa brže-bolje organizirajte ekipu, formirajte tim i prijavite se na natjecanje. Prijava za turnir je kao i uvijek potpuno besplatna, prijaviti se mogu svi timovi iz Adria regije ESL-a, cijela stvar će biti live streamana, a možete osvojiti i krasnu količinu RP-a.

Kao i uvijek, novi LoL Adria Open započinje u subotu (16.07.) u 14 sati. Kako bi osigurali RP nagrade, osim prijave na ESL-u, prijavite se i na Riotovu stranicu turnira. Za kompletnu prijavu samo pratite oba linka priložena ispod ovih riječi.

LINK #1: Prijava na ESL-u
LINK #2: Prijava na Riot Events

I ovaj subotnji turnir bit će popraćen streamom od otprilike 16 sati s našim dragim casterom Milošom „Sa1nom“ Sainovićem. Stream turnira moći ćete pratiti na našem ESL Twitch kanalu.

Ako niste pratili, prošlog tjedna odigrani su Lipanjsko finale LoL Adria Opena te 55. po redu LoL Adria Open turnir. Mjesečno finale osvojili su x25 esports, a prošlotjedni LoL Adria Open osvojio je tim Best Duo Brazil s nešto novijom postavom. GG!

Komentari (1)

  • Zegi

    14.07.2016 - 21:23

    A kolko rp?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?