HCL.HR

Electronic Arts pojasnio kako će funkcionirati tombola loot kutija u Star Wars Battlefrontu II

Zoran Žalac 13.10.2017.   •   6 komentara


Sustav napredovanja u Star Wars Battlefrontu II zabrinuo je igrače temeljem onoga što su vidjeli u otvorenom beta testiranju, no EA kaže da se na istome još uvijek radi.

star wars loot boxes

Star Wars Battlefront II našao se pod rafalnom paljbom fanova nakon što je prilikom nedavnog beta testiranja otkriveno kako je čitav sustav napredovanja u multiplayeru dizajnirann kroz kutije s nasumično generiranim nagradama. Da stvari budu gore, virtualna valuta za kupovanje tih kutija osvaja se neovisno o tome kako vi igrali – jednaku količinu dobit će i najlošiji i najbolji član tima, a uz tombolu loota postoji mogućnost da onaj lošiji na kraju dobije bolje nagrade.

Čim su se igrači digli na noge, Electronic Arts je odlučio reagirati te izaći s porukom kako se na sustavu napredovanja još uvijek radi te da ono što je viđeno u beti neće biti isto u konačnoj verziji igre.

Za početak napominju kako napredak neće biti isključivo vezan za kupovanje kutija s lootom. Naime, igrači će kutije moći i osvojiti ispunjavanjem određenih zadataka i dostignuća u igri. Dalje naglašavaju kako kupovanje kutija stvarnim novcem neće voditi do toga da igrači mogu odmah otključati većinu oružja – za ona najsnažnija ipak će prvo morati dosegnuti određeni rank, a to se može izvesti samo igranjem igre.

Iz Electronic Artsa u više navrata poručuju kako će igra evoluirati s vremenom, zajedno s balansom i cijenama za napredak. Ipak, jedno ostaje – Star Wars Battlefront II dizajnirat će istovremeno za dva tipa igrača – za one koji ne žele trošiti dodatni novac i za one koji žele platiti za brži napredak i bolje nagrade. EA će učiniti sve da igra bude jednako zabavna svima – kažu.

Je li to recept za katastrofu ili je moguće sjediti na dvije stolice istovremeno, vidjet ćemo kada igra izađe idućeg mjeseca.

Komentari (6)

  • tomica0310

    13.10.2017 - 17:02

    Najbolje bi bilo da se svim igracima koji kupuju bilo sta osim osnovne igre pokvare racunala i konzole jer dame i gospodo ovo je izravno vase maslo…htjeli vi to priznati ili ne

  • Skycan

    13.10.2017 - 17:32

    Prednaručio sam prije bete, ali sam odustao nakon. Nije vrijedno 500 kn.

    • Sentiel FH-016

      @Skycan, 14.10.2017 - 10:07

      Stv? Jel se isplati barem uzeti na popustu, o cemu se radi, jel neki teski cringe ili?? 🙂

  • KhorneFlake

    13.10.2017 - 19:53

    Odigrao nekoliko partija, i naredni dan već izbrisao Betu. Izgleda super, ide super, al repetitivno i vrlo brzo postane dosadno. Bar što se tiče sadržaja iz Bete. Ne znam kakva će biti kampanja, al i ne interesuje me ako je nešto od 4 sata samo tu radi reda, a MP onako dosadnjikav… Ovi boxovi svakako ne pomažu situaciji.

  • L3gi0naR

    14.10.2017 - 05:59

    Na nerve mi idu sa tim virtualnim kutijama,prokleti Blizzard koji je to započeo.

  • Sentiel FH-016

    14.10.2017 - 10:06

    To je retardirano, dakle ja ako imam 40 killova i prvi na ljestvici, dobit cu skoro isto sranje ko i onaj koji je noob i ima 3 killa 4 assista i 56 deatha!? Wtf??

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?