HCL.HR

Lords of the Fallen odgođen za sljedeću generaciju konzola

nebel 24.04.2013.   •   1 komentara


City Interactive i Deck13 otkrili su kako njihov akcijski RPG pod imenom Lords of the Fallen nećemo zaigrati ove godine niti na trenutnoj generaciji konzola.

Lords of the Fallen, otprije najavljeni RPG tvoraca Jack Keanea i Venetice, više nije u planu za PS3 i X360 platforme već se okreće njihovim nasljednicima, otkrio je izdavač City Interactive. Kao razlog ovakvoj odluci navodi se veća sloboda u hardverskom pogledu pa će igra osim na PC-u biti DX11 naslov i na PS4 (odnosno DX11 ekvivalent) i Xbox konzolama te će koristiti teselaciju. Naravno – kako ove dvije konzole još uvijek nisu u prodaji (sljedeći Xbox nije čak službeno ni najavljen), igru nećemo zaigrati ove godine već je planirani izlazak sada pomaknut na iduću.

Što se same igre tiče, otkriveno nam je kako će to biti jedan od izazovnijih naslova, kako po težini tako i po samom konceptu. Naime, borba bi trebala imati naprednu mehaniku pa će nam za rješavanje desetak neprijatelja trebati do sat vremena igranja. A neprijatelje ćemo rješavati na različite načine – s različitim klasama i akcijski orijentiranim vještinama po uzoru na one iz Borderlandsa. Igra će imati jedan vid online funkcionalnosti, iako će prvenstveno biti singleplayer naslov.

Hoće li mu to biti dovoljno da se istakne pokraj konkurenata kao što su Dark Souls 2, The Witcher 3 i Dragon Age 3, vidjet ćemo negdje 2014. godine.

Komentari (1)

  • JohnDoe

    25.04.2013 - 12:38

    Ovo pratim vec neko vrijeme, izgleda zanimljivo jedino sam malo skeptican prema ovoj izjavi:"pa će nam za rješavanje desetak neprijatelja trebati do sat vremena igranja". Moze ispasti super a moze ispasti i jako zamorno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?