HCL.HR

Lost Ember je novi kandidat za najljepšu igru sa životinjama

Zoran Žalac 22.08.2016.   •   4 komentara


Prirodne ljepote i životinjski svijet sve su češće teme u svijetu videoigara, čemu je dokaz i novi naslov Lost Ember u kojemu ćemo igrati u ulozi vuka.

lost-ember

Igre poput Abzua, Wilda i Fea nositelji su sve prisutnijeg trenda igara u kojima su životinje ključni dio gameplaya bez da su lovina ili resurs. Taj trend nastavlja i igra Lost Ember koja je premijerno predstavljena na Gamescomu prilično impresivnim trailerom. Riječ je o istraživačkoj puzzle-platformer avanturi u kojoj ćemo igrati kao vuk koji ima sposobnost kontroliranja ostalih divljih životinja.

Za razvoj igre zaslužan je Mooneye Studios koji kroz idućih nekoliko mjeseci planira pokrenuti Kickstarter kampanju kako bi mogao dovršiti igru u skladu s očekivanjima igrača. Lost Ember najavljen je za PC, PS4 te XBO platforme.

Komentari (4)

  • Tony Ghost

    22.08.2016 - 14:25

    Super.

  • tomohorvat

    23.08.2016 - 08:27

    Ovo je dokaz da su igre umjetnost.

  • Sackboy

    24.08.2016 - 20:29

    Užasan trailer, nakon pogledanog trailera znam još manje o igri….

  • funky0308

    25.08.2016 - 09:14

    Kako je lijepo riba animirana ali bas kao sto kazu i ostali – sad tek nista ne kuzim o igri. Ako je to jos jedan Jurney ili Abzu – ne zanima me niti malo. Jurney sam probao igrati i meni, osim lijepe animacije lika, ta igra nema nikakvu drugu vrijednost.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?