HCL.HR

Lost Planet 3 dobio odgodu od dva mjeseca

Stjepan Fikter 10.04.2013.   •   2 komentara


Iako smo Lost Planet 3 trebali zaigrati početkom ljeta, točnije 28. lipnja, nakon manje odgode do izlaska igre morat ćemo se strpjeti još dva dodatna mjeseca.

Prije mjesec dana objavili smo vijest kako će Lost Planet 3 izaći 28. lipnja. Oni koji su se nadali da će tada zaigrati ovaj naslov, ipak će se morati strpjeti još dva mjeseca zbog odgode. Capcom se samo kratko oglasio izjavom da je odgoda došla zbog poslovnih odluka, pa je Lost Planet 3 prebačen na zadnji dan kolovoza kada ćemo ga moći zaigrati na PC, PS3 ili X360 sustavima.

Iako je Lost Planet 3 odgođen, podsjetit ćemo vas na europske datume izlaska ostalih igara koje Capcom priprema za ovu godinu. Prva je Dragon’s Dogma: Dark Arisen koja stiže 24. travnja na PS3 i X360, dok Resident Evil Revelations stiže 26. svibnja na PC, PS3, Xbox 360 i Wii U, a 7. lipanj je rezerviran za Remember Me kojeg ćemo igrati na PC, PS3 ili X360 platformama.

Od download igara, Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara planiran je za lipanj kada će biti dostupan na Xbox Live Arcade, PSN, Wii U eShop i za PC dok je DuckTales Remastered planiran za ljeto i moći će se kupiti preko Xbox Live Arcade, PlayStation Networka i Wii U eShopa.

Komentari (2)

  • edo666

    13.04.2013 - 21:34

    mislim da odgode jos 20god niko se nece bunit za ovu igru.ipak sam kulturan pa je necu zvat pogrdnim rjecima.

  • miki12345

    28.08.2013 - 17:51

    Ovo izgleda ''lame''-kakvi su ovo roboti i ljudi kao neprijatelji……jednostavno trebaju samo ubaciti nekoliko ogromnih bica koji zele da te dokrajce…lijepu i raznoliku okolinu…..fine puske…..i dobar co-op mod…..zar je to toliko tesko….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?