HCL.HR

Lovac na dinosaure Turok vraća se u novom izdanju već ovoga tjedna

ToxarE 15.12.2015.   •   6 komentara


Ušavši u klub punoljetnih, Turok: Dinosaur Hunter kao poklon, mada s deset mjeseci zakašnjenja, od Night Dive Studiosa dobiva svoje remaster izdanje.

Poznata po modificiranju klasičnih igara sa svrhom da ih učini dostupnima današnjoj modernoj tehnologiji, američka tvrtka Night Dive Studios objavila je datum izlaska prvog dijela Turok franšize, Turok: Dinosaur Hunter.

Remaster izdanje popularnog FPS-a iz 1997. godine bit će dostupno od 17. prosinca putem brojnih digitalnih trgovina, uključujući Steam, GOG.com te Humble Bundle Store.

Premda će se vidjeti poboljšanje u grafici, remasterirano izdanje Turoka neće dobiti modernu grafiku u kakvoj običavamo uživati igrajući današnje velike naslove. No, Night Dive Studios potrudio se oko unapređenja gameplaya i level dizajna te drugih sitnica koje će možda privući širu publiku od one koju čine retro fanovi i nostalgičari.

Kako remaster izdanje izgleda nakon što se našlo u rukama tima Night Dive Studios možete vidjeti u novom traileru.

Komentari (6)

  • Vejn

    16.12.2015 - 07:18

    jos samo da nam vrate SEGU DREAM CAST I PS1 ! Kakvi su ovi prenosi kod dizajnera, sto se jutros gluposti nagledahna HCLu xd

  • Pussybomber

    16.12.2015 - 13:46

    Koje je ovo godine proizvedeno majko mila

    • Doomguard

      @Pussybomber, 16.12.2015 - 16:33

      Lijepo ti piše u članku, to je igra iz 1997. Ali da, bez obzira na "HD remaster" tretman, još uvjek izgleda 20 godina staro. Al okej je i to, ne igraju svi igre samo radi grafike, znam nekoliko ljudi koji i dan danas uživaju u tim starim klasicima, i ovo je za njih solidna ponuda, pogotovo jer je te starije naslove problematično pokretati na novim operativnim sustavima.

  • Pero Zdero

    16.12.2015 - 14:30

    Igrao sam ga na N64 kad je izasao i to je to. Zar vise nitko ne zna napraviti nista novo? Brate, napravi lika, nazovi ga Stevo i neku pricu i gotovo. Jos da vidim preradu boulder dasha i onda prodajem komp i kupujem si veliku novu kosilicu za vrt da mi lakse bude. 🙂

  • Dexol

    16.12.2015 - 18:30

    SAD bi bi bilo dobro i pa može se reći vrijeme da Dino Crysis 1 i 2 remaster / remake bude najavljen i po mogućnosti i pušten u prodaju za sve tri platforme Pc, Ps4 i X-One

  • Dilo_trasul

    17.12.2015 - 09:47

    izgleda odvratno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?