HCL.HR

Machinarium dolazi na PS Vitu

Zoran Žalac 16.07.2012.   •   2 komentara


Nagrađivana PNC avantura pod imenom Machinarium uz verziju za PS3 trebala bi se pojaviti i u prijenosnoj inačici za PlayStation Vita konzolu.

Machinarium – simpatični PNC naslov iz 2009. godine, uskoro bi se trebao pojaviti na PSN-u. Nije to nikakva novost jer je razvojni tim Amanita Design PS3 verziju najavio još prije nekog vremena, ali je novost to da će svoju verziju na PSN-u (vjerojatno istovremeno) dobiti i PS Vita.

Otkriveno je to u ESRB rejtingu čija su se „slučajna“ otkrića u prošlosti pokazala sigurnim izvorom informacija, pa je Machinarium na Viti gotovo sigurna stvar. Inače, dolazak ove odlične avanture svakako će obogatiti ponudu Vita igara koja trenutno nije naročito impresivna.

Komentari (2)

  • kalmageddon

    16.07.2012 - 13:04

    Treba PS Vita dobit naslove kao što su AC III liberations, COD,resident evil i ostali 🙂 to ce onda bit pravo a ne ovo… 😀 😀

  • grgoljblaster

    16.07.2012 - 13:48

    P&C avanture jako dobro funkcionisu na touch screen uredjajima, cudi me da nema vise ovakvih naslova za Vitu. Machinarium u svakom slucaju spada u igre koje jednostavno treba probati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?