HCL.HR

Mafia 2 najava

Zoran Žalac 21.04.2010.   •   2 komentara   •   HCL objave


Mafia 2 slovi kao jedan od potencijalno najzabavnijih naslova u 2010. godini. Zašto, otkriva vam naša najava dotične igre.

“Vjerujemo kako je vijest o izradi Mafie 2, nastavka kultne igre s početka prošlog desetljeća, mnoge digla na noge. Neki su bili skeptični, neki su vidjeli novog mesiju, a neki su vjerojatno spavali ispod kamena te ništa nisu čuli. Kakogod, kad su izašli prvi traileri te izjave developera, manje-više svi su počeli dobivati erekcije, a igra je preuzela titulu jednog od najiščekivanijih naslova ove godine.” – uvodni su to reci naše nove najave koju je za vas spremio Marko “KingMortal” Babić. Kao što se iz dotičnih moglo iščitati, riječ je o igri naziva Mafia 2, koja slovi kao jedan od potencijalno najzabavnijih naslova u 2010.-toj. Zašto? Otkrivamo vam u najavi.

NAJAVA: Mafia 2

Komentari (2)

  • wozzie-

    21.04.2010 - 20:14

    ma meni mafia nije bila nešto posebno,a ovu sigurno neću kupiti!!valjda bude demo da probamo!! 8)

  • kuky90

    21.04.2010 - 22:50

    one godine kad je izašla bila je igra stvarno bum, u svakom smislu grafika preljepa, fizika pre dobra, a gameplay najbolji. A priča mi još dan danas definitivno najbolja od svih igara, kao da gledaš krimi film.
    Neznam dali si ju igrao one godine kad je izašla ili poslje, ali ako si poslje naravno da ti nije bila dobra jer je zastarila fizika i grafika.
    Prvi dio sam prešao oko 5puta, nadam se da če i drugi dio biti roknut 5 puta. Puno očekujem od igre

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?