HCL.HR

Magenta 1 gaming u Rijeci: Još jedan PS4 Pro otišao u ruke najboljeg digitalnog nogometaša

Igor Belan 11.12.2016.   •   3 komentara


FIFA 17 turniri Hrvatskog Telekoma pod nazivom Magenta 1 gaming nastavili su svoju turneju po Rijeci prošle subote – pogledajte golemu galeriju fotki, snimku finalnih mečeva i saznajte tko je na kraju odnio kući PS4 Pro konzolu.

Jučer je završen treći u nizu Magenta 1 gaming turnira, ovaj put održan u riječkom Tower centru pred hrpom radoznalih prolaznika. Prvi mečevi krenuli su 10 ujutro, kada je bila prisutna i najveća gužva, no hrpica od 64 natjecatelja koji su čekali svoj red za igru ubrzo se počela smanjivati kako smo se bližili polufinalu i finalu. Vidjeli smo tamo uglavnom malo stariju ekipu od dosadašnjih turnira – prosječan igrač u polufinalu imao je 21 godinu.

Bilo je tamo mnogo zanimljivih mečeva, no s posebnim zanimanjem pratili smo nastup Borne Antića Vesela koji je na natjecanje u Tower centru došao autobusom skroz iz Zagreba. Nije to ni prvi put da obilazi Magenta 1 gaming turnire koji nisu u njegovom gradu – vikend prije ovoga otišao je do Osijeka na isti turnir u pokušaju da ugrabi tu slatku, slatku konzolu iz Sonyja. Tada je ispao tik prije polufinala, a slična sudbina ga je na kraju snašla i u Rijeci gdje je također tik prije polufinala izgubio na najnesretniji mogući način – na penale.

Borna kaže da će pokušati opet sljedećeg vikenda kada se održava posljednji u nizu Magenta 1 gaming FIFA 17 turnira u Zagrebu. Svaka čast na upornosti stari – više sreće u Zagrebu! Bilo je zanimljivo vidjeti i da je riječki turnir posjetio i četrnaestogodišnji pobjednik prvog Magenta 1 gaming turnira iz Splita.

Magenta1_turnir_rijeka-107

Iako ih je samo 64 moglo zaigrati na turniru, za turnir u Rijeci prijavilo se preko 400 natjecatelja i natjecateljica. Do sada, za turnire u Splitu, Osijeku i Rijeci se prijavilo preko 1200 igrača, no naravno – samo su tri dosad osvojila glavnu nagradu. Jučer je taj treći pobjednik i po sudu svih okupljenih najbolji igrač Fife 17 u Rijeci postao Vedran Mazi! Ovaj 18-godišnjak iz Krka, koji inače i trenira nogomet, u finalu se susreo s 19-godišnjim Mladenom Brozovićem iz Novog Vinodolskog i porazio ga s rezultatom 2-1. Bilo je zanimljivo pratiti njihov susret uživo, pogotovo kroz magiju internet live streama i uz komentare Saše Sušeca i Ivana Švajhlera, no ako ste to propustili evo sada i snimke polufinala i finala.

Sljedeći Magenta 1 gaming turnir je zakazan za subotu 17.12., a održat će se u Arena centru u Zagrebu. Prijave za taj turnir sada su već otvorene, a ostati će otvorene sve do 16.12. u 10 sati. Ipak, požurite i prijavite se klikom ovdje dok još ima mjesta.

Ovaj kratki izvještaj s riječkog turnira završit ćemo s bogatom galerijom fotki koje je objektiv naše fotografkinje tamo uhvatio.


Komentari (3)

  • Ficozg123

    11.12.2016 - 20:51

    Kako da znam jesam li upao na turnir u zg?

    • Cadus

      @Ficozg123, 12.12.2016 - 00:38

      To i mene zanima…

  • sale9667

    12.12.2016 - 11:58

    Ak nisi medu prvih 64 kojih se prijavilo ne mozes sudjelovat?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?