HCL.HR

FIFA 17 natjecanje u Arena Centru: tko će osvojiti PS4 Pro na posljednjem Magenta 1 gaming turniru?

Igor Belan 17.12.2016.   •   0 komentara


U tijeku je posljednja borba za PlayStation 4 konzolu na Magenta 1 gaming turnirima Hrvatskog Telekoma. Prije par sati krenuo je turnir u Arena Centru u Zagrebu, evo par naših fotki s lokacije.

Zadnji u nizu od četiri Magenta 1 gaming turnira ranije danas krenuo je u zagrebačkom Arena Centru. Već u 10 sati ujutro kada su krenuli prvi mečevi okupilo se mnoštvo ljudi – što natjecatelja, što navijača i radoznalih gledatelja koji su došli vidjeti tko će se to danas natjecati za PlayStation 4 Pro konzolu. Čak štoviše, posljednju PS4 Pro konzolu u ovom nizu od četiri turnira!

magenta-1-gaming-zagreb-2

Naša ekipa je naravno na lokaciji, pazi da sve prođe kako bi trebalo i usput fotka malo natjecatelje i okupljene gledatelje. Kao i na prijašnjim Magenta 1 gaming turnirima, svi posjetitelji mogu zaigrati Watch Dogs 2 na PS4 Pro konzolama, neovisno o tome zanima li ih turnir u Fifi 17 ili ne. Ako samo razmišljate o kupnji PS4 Pro konzole, mogućnost da zaigrate WD2 na PS4 Pro konzoli na 4K telki s HDR-om može biti od presudne važnosti.

magenta-1-gaming-zagreb-3

Kao i prošlih subota u Splitu, Osijeku i Rijeci, oko 17 sati krenut će prijenos uživo polufinala i finala na stranicama Jutarnjeg, a sve će ponovno komentirati profesionalni sportski komentatori Saša Sušec i Ivan Švajhler. Ako vas zanima više, očekujte sutra naš tradicionalni izvještaj s turnira i danas pratite našu Facebook stranicu jer ćemo uživo s lokacije objavljivati neke zanimljive fotke, kao i vrijeme početka prijenosa uživo.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?