HCL.HR

Mali korak za čovjeka, ali veliki za Kerbal Space Program

Juraj Bevandić 29.04.2015.   •   2 komentara


Houstone, nemamo problem. Izašla je puna verzija Kerbal Space Programa, a sa sobom donosi manje bugova i značajne dodatke.

Prva igriva verzija Kerbal Space Programa izašla je sredinom 2011. godine, a u Steam Early Access program igra je zakoračila 2013-te. Ne čudi stoga da će mnogima biti neobično zašto prijavljujemo izlazak igre koja je već godinama vrlo popularna. No stvar je u tome da je igra sada konačno izašla iz Early Accessa u kompletnom i finalnom izdanju.

Nešto aktivniji „kerbonauti“ sigurno su već upoznati sa hrpom promjena koju 1.0 verzija donosi. U tom najvećem dosadašnjem updateu potpuno je redizajniran model leta, dodan je novi sustav zagrijavanja koji vjerno simulira različite vrste grijanja i hlađenja, a također su dodane nove mogućnosti skorištavanja resursa. Detaljnije o navedenim mehanikama, ali i mnogim drugim promjenama možete pročitati na službenom forumu.

Igračima vjerojatno najvažnija stvar je to da je unatoč svim realističnim i kompliciranim dodatcima koje će morati izučavati i savladati, Kerbal Space Program i dalje pristupačan i zabavan. Nije da bih ja znao puno o tome, moje rakete nikada nisu sletjele, barem ne na pravu stranu, ali uz popust od 25% na Steamu do 1. svibnja, mogli bismo se malo ozbiljnije uhvatiti igre i napraviti nešto funkcionalno.

Komentari (2)

  • Nicholas1941

    29.04.2015 - 22:11

    Hoće li biti recenzija

    • PhobosDeimos

      @Nicholas1941, 30.04.2015 - 14:49

      Da,baš bih volio vidjeti recenziju ili barem malo gameplay komentara!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?