HCL.HR

Marcus iz Watch Dogs 2 vas poziva na hakerski tulum u Zagrebu

sponzorirani članak 08.12.2016.


Watch Dogs 2 sutra će hakirati Boogaloo u Zagrebu kroz event nazvan DEDSEC_Hackerspace, svi ste pozvani, a dijelit će se i vrijedne nagrade.

dedsec-hackerspace

Ovog petka u 20 sati kreće jedinstven party – u Boogaloo klubu održat će se glavna večer Illectricity festivala gdje će se za sjajne vizuale i zvuk pobrinuti vrlo jaka postava vizualnih umjetnika i inžinjera zvuka. Dio tog ludila bit će je i jedan gamerski događaj obilježen stilom hakerske supkulture kako je zamišlja igra Watch Dogs 2.

Pod nazivom DEDSEC_hackerspace sutra (09.12.) od 20 sati u Boogaloo klubu sve zainteresirane gamere i ljubitelje Watch Dogsa očekuje… hmm, nekakav izazov? Cijela stvar je pomalo misteriozna, kao što i priliči DEDSEC ekipi, no načuli smo da će se na eventu dijeliti primjerci igre Watch Dogs 2, kao i neke dodatne “utješne” nagrade.

O čemu se radi objasnit će vam mrvicu bolje sam Marcus, glavni lik iz igre, na ovoj stranici gdje se možete i prijaviti za sudjelovanje na eventu. Samo ispunite formu sa svojim podacima i čekajte maila od Marcusa.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?