HCL.HR

Marvel i Capcom opet se tuku, najavljen Marvel vs. Capcom Infinite

Zoran Žalac 04.12.2016.   •   3 komentara


Nakon pet godina Marvel i Capcom ponovno su zaratili, ovoga puta oko Infinity kamenja koje se provlači kroz Marvelove filmove.

Prvi kadrovi najave nove Capcomove igre bili su pomalo okrutni za fanove Mega Mana. Naime, ispostavilo se da Capcom ne priprema nastavak tog akcijskog platformera nego nešto još uzbudljivije – Marvel vs. Capcom Infinite. Od zadnjeg sukoba dvaju franšiza prošlo je čak pet godina, a ovaj novi taman će se fino uklopiti u radnju nadolazećih Avengers filmova.

Kao što podnaslov sugerira, likovi će moći koristiti “neograničenu” snagu uz pomoć Infinity kamenja koje se provlači kroz Marvelove filmove. Infinity kamenje moći će se implementirati u strategiju borbe tako što će liku dati prednost u pojedinom aspektu: snazi, prostoru, vremenu, stvarnosti, duši i umu.

Velika promjena u odnosu na prethodne igre bit će fokus na 2v2 bitke (naspram prijašnjih 3v3 borbi), kao što je viđeno u prvom traileru. Među potvrđenim likovima za sada imamo Ryua, Mega Mana, Iron Mana, Captain Marvel i Captain Americu.

Igra je u planu za PS4, PC te XBO, a trebala bi izaći u jesen 2017. Capcom je ovoga puta naučio lekciju sa Street Fighterom V pa igru neće izbaciti bez story moda.

Komentari (3)

  • SemirTheChosen

    04.12.2016 - 11:34

    I za PC!? Pa ovo je odlicna vijest!!!!

    • DjokaBA

      @SemirTheChosen, 04.12.2016 - 12:37

      Apsolutno sjajna vest.. nego izlazi tek za godinu dana.

  • Xboxfan

    05.12.2016 - 16:45

    Captain Americu XD, ja sam prilično siguran da je to Captain Marvel

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?