HCL.HR

Mass Effect 2 Collectors Edition detalji

Duje Kozomara 05.11.2009.   •   2 komentara


Collectors pack stiže u posebnoj „premium“ kutijici, sa knjigom “Art of Mass Effect 2” na 48 stranica, prvim broj Mass Effect Redemption stripa, te bonus DVD-om sa behind the scenes i making-of videima.

EA je otkrio detalje o Mass Effect 2 Collector’s Editionu, koji će biti izdan u „ograničenim količinama“ i to 29. siječnja kod nas u Europi. Collectors pack stiže u posebnoj „premium“ kutijici, sa knjigom “Art of Mass Effect 2” na 48 stranica, prvim broj Mass Effect Redemption stripa, te bonus DVD-om sa behind the scenes i making-of videima. Osim navedenog, Mass Effect 2 Collectors’ Edition također će sadržavati jedinstvena in-game oružja te armor koji će biti moguće dobiti samo s ovom verzijom. „Jako smo uzbuđeni što izbacujemo ovakav Collectors’ Edition koji će sadržavati toliko jedinstvenih stvari, poput specijalnih oružja i armora te mnoštva sadržaja koji će iznenaditi fanove“, rekao nam je jedan od osnivača BioWarea, Dr. Ray Muzyka.

Komentari (2)

  • _Cox

    05.11.2009 - 21:03

    A ako niste igrali ME1 sad vam ej na steamu 50%off, znaci 7.5eura.

  • Inabelina

    06.11.2009 - 06:18

    specialna izdanja

    imam ih par , dao silni novac za njih, a onda skužim da po ničemu nisu specialna…… već ih ima ko pljeve…… nakon mjesec i za smiješne novce

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?