HCL.HR

Max Payne 3 je je**no briljantan, nema demo verzije

Igor Belan 09.04.2012.   •   10 komentara


Tvorci Max Payne serijala uzbuđeno su potvrdili kako je Rockstarov Max Payne 3 zaista fenomenalna igra, a sam Rockstar potvrdio je da demo verzije neće biti.

Malo čudan naslov, dopustite da objasnimo.

Prvi dio odnosi se na izjavu Matiasa Myllyrinne, predsjednika Remedy Entertainmenta, kompanije koja je proizvela prva da Max Paynea. Matias je, priupitan o Max Payneu 3, za GamesIndustry International izjavio:

“Je**no je briljantan. Imao sam priliku igrati ga, a i radili smo s Rockstarom na nekim dijelovima, iako oni rade sve bitne stvari. Oni razvijaju igru. Ali htjeli su znati naše mišljenje u par navrata, a mi smo poslali nekolicinu naših ljudi, grupu koja je radila na prve dvije igre, da podjele svoje znanje i mišljenje – i igra je fenomenalna.”

Myllyrinne je nastavio u istom, uzbuđenom tonu hvale za Rockstar, pričajući o njihovoj posvećenosti na izradu vrhunske igre i marljivoj pažnji za detalje.

Vidjevši neke od ranijih screenshota nove igre na kojima Max Payne pokazuje ćelavu glavu u suncem obasjanom Brazilu, fanovi su počeli negodovati govoreći kako će Rockstar odvući serijal u krivom smjeru. Rockstar je od tada izdao i neke mračnije screenshote te impresivne videe koji jasnije demonstriraju povezanost s prva dva dijela. Fanovi su stoga malo smirili strasti, a sada je tu i potvrda originalnih kreatora serijala uvjerenih u genijalnost Max Paynea 3. Što može poći po zlu? Vidjeti ćemo sami 18. svibnja kada Max Payne izlazi u Europi za PS3 i X360 konzole te 1. lipnja kada stiže u PC verziji.

A to nas dovodi i do drugog dijela čudnog naslova ove vijesti. Danas je potvrđeno od strane Rockstara kako demo verzije prije izlaska Max Paynea 3 jednostavno neće biti. U odgovoru na upit putem Twittera, službeni Twitter profil Rockstar Gamesa odgovorio je grupi zainteresiranih jednostavno: “Nemamo planove za Max Payne 3 demo”.

Interesantno, jedan od tviteraša koje Rockstar spominje u svom odgovoru koji sada portali diljem svijeta linkaju u svojim vijestima, je i naš pratitelj @antonbosnjak. Hej – čestitamo, sad si slavan!

FORUM: Max Payne 3 rasprava

Komentari (10)

  • antonbosnjak

    09.04.2012 - 17:11

    LoL sad sam slavan… :fuckyea:

  • grgoljblaster

    09.04.2012 - 17:43

    Znate kako se kaze – ne das demo, ne dam ni ja tebi pare dok ne bude rasprodaja

    • armin221186

      @grgoljblaster, 09.04.2012 - 18:42

      zato idem na pirate bay,jer nisi COD da te moram kupovat radi MP-a 😀

    • Maximum

      @grgoljblaster, 09.04.2012 - 19:08

      Imace i Max Payne 3 MP 😀

    • eXcentrik

      @grgoljblaster, 10.04.2012 - 14:01

      inace je mw3 mp krekan

  • dado01

    10.04.2012 - 05:13

    Ma usrace nesto garant

  • PavleC

    10.04.2012 - 08:40

    rockstar ce uprskati? tesko,igra ce sigurno biti dobra samo je pitanje da li ce biti jebeno dobra.

  • Lord of Destruction

    10.04.2012 - 09:18

    max payne je ionako za mene SP igra, a kad ne daju demo isprobat cu cijeli SP na tzv "narodnim verzijama" igre. MP bi trebao biti "jbno briljntan" da ga kupim. inace, glupo je da u zadnjih 10 godina u principu ne postoje demo verzije igara, ja bi ih prvi skinuo i isprobao, ne vidim problem u velicini fajlova, pa nekad sam skidao demo od 40mb mjesec dana. tesko im je staviti prvu misiju/mapu da se proba. ili nek stave cijelu igru ako su vec lijeni i nek puknu gore tajmer od kolko hoce da ljudi isprobavaju, pola sata pa te izbaci iz igre, mislim da je resident evil 1 demo tako imao

    • Maximum

      @Lord of Destruction, 10.04.2012 - 09:55

      ne ne oni su rekli da im je SP jbno brilijantan. MP verovatno nisu ni igrali.
      A inace Rockstar ni nedaje demo vec odavno.Zadnji mislim da je bio za Manhunt.

  • goldfinger

    10.04.2012 - 10:50

    Ni ne treba demo-igra bu ziher odlična,u to ne sumnjam…A takvoj igri,koja je prvenstveno SP,je glupo dodavati MP komponentu.;)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?