HCL.HR

Max Payne 3 trailer otkriva novi dio priče

Igor Belan 17.02.2012.   •   5 komentara


Pored novog trailera za Max Paynea 3, koji nas upoznaje s otetom ljepoticom Fabianom, Rockstar je objavio i par novih detalja o gameplayu.

Rockstar je izbacio novi trailer za Max Payne 3, a isti, opet smontiran od in-game animacija, otkriva kako će Max upasti u hrpu problema nakon otmice žene bogataša imena Rodrigo Branco, koju je Max trebao čuvati.

Pored novog trailera koji prilažemo ispod, Rockstar je u sklopu odgovara na pitanja fanova obećao kako će Max Payne 3 u smislu gameplaya ostati vjeran svojim korijenima. Rečeno je tako kako će igrin glavni fokus biti napucavanje, a iako će Max u novoj igri imati povremeno priliku za bliske obračune s negativcima u vidu neke vrste borbe prsa o prsa, Rockstar nema namjeru dodavati prave elemente tučnjave ili vožnje vozila u Max Paynea 3.

Kao što je već poznato, originalni Max Payne dolazi na mobilne uređaje, a Rockstar se ovim putem konačno oglasio u vezi te inačice igre rekavši kako bi ista trebala izaći kroz par mjeseci, dok će točan datum izlaska objaviti uskoro.

Max Payne 3 na naše područje izlazi 18. svibnja u PS3 i X360 verzijama, dok će PC verzija uslijediti 1. lipnja.

FORUM: Max Payne 3 tema za raspravu

Komentari (5)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!