HCL.HR

Max Payne bullet-timeom ulijeće na iOS i Android ovoga mjeseca

Igor Belan 07.04.2012.   •   4 komentara


Otkriven je datum izlaska za već najavljeni Rockstarov port originalnog Max Paynea koji stiže u iOS i Android inačicama tijekom travnja.

Rockstar je još prije par mjeseci najavio kako planira izdati originalni Max Payne za iOS i Android platforme u verzijama za moderne tablete i pametne telefone – no od sada je poznato i kada će se to točno desiti. Max Payne Mobile kako glasi puno ime igre prilagođene za touch kontrole, izaći će prvo u iOS inačici 12. travnja i to s podrškom za iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4, iPad 1, iPad 2 i novi iPad. Dva tjedna kasnije, 26. travnja, igra će izaći i u Android verziji s podrškom za trenutno nepoznate uređaje (Rockstar će ih objaviti kasnije).

Mi se nadamo da će Xperia Play biti na listi podržanih uređaja zbog svojih fizičkih kontrola. Već gledajući prva tri screenshota ove Mobile verzije, koja prilažemo ovoj vijesti, zamišljamo kako mora biti traljavo igrati jednu ovako dinamičnu igru bez fizičkih kontrola.

Ukoliko ste sumnjali, ovo je ista ona mračna i hladna, akcijom nabijena TPS igra uz koju smo uživali na PC-u prije nekoliko godina. Rockstar čak obećava da će mobilni Max Payne biti poboljšan u vidu grafike s teksturama visoke rezolucije, dok će kontrole biti prilagodive – iako sumnjamo da će to previše pomoći na touch ekranu.

Kupujete li ga kad stigne na iOS/Android?

Komentari (4)

  • AIRGUNS FREAK

    07.04.2012 - 15:45

    budem isprobao android verziju za moj(najbolji smartphone na svitu) GALAXY NOTE

  • Chaos777

    07.04.2012 - 17:27

    Najbolji je realno i dalje Galaxy s2 koji je jedan od najprodavanijih! A NOTE je od Oktobra valjda prodao vise od 2 miliona sto je rezultat…

  • Disc0

    07.04.2012 - 19:48

    samo da ne bude kao gta3 tj neigrivo skroz zbog kontrola, tj bez kontrola 😉

  • idem582

    07.04.2012 - 20:20

    nadam se da ce izaci verzija za moju xperiu play

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?