HCL.HR

Pripremite se za novu Hearthstone ekspanziju Mean Streets of Gadgetzan

Juraj Bevandić 05.11.2016.   •   2 komentara


Četvrta ekspanzija za Hearthstone imena Mean Streets of Gadgetzan početkom idućeg mjeseca će ubaciti 132 nove karte u igru sa zanimljivim trikovima koje kriju tri opasne obitelji.

Mean Streets of Gadgetzan ekspanzija

Na ovogodišnjem BlizzConu otkrivena je četvrta po redu ekspanzija za Hearthstone. Zove se Mean Streets of Gadgetzan što je najveći trgovački grad Azerotha prepun kockara, krijumčara, ubojica i nešto manje sitnih čarobnih kriminalaca. Izlazi početkom idućeg mjeseca za PC te iOS i Android uređaje, a Blizzard već pretprodaje 50 paketa karata po isto toliko dolara.

Gadgetzanom će kroz 132 karte vladati tri kriminalne obitelji, a glavešina svake će dobiti legendarnu kartu. Grimy Goons okupljaju Huntere, Warriore i Paladine te se bave krijumčarenjem oružja. Jade Lotus se sastoji od Roguea, Shamana i Druida koji preferiraju operirati u sjeni, dok posljednja obitelj Kabal koristi Priestove, Warlocke i Mageve kako bi kuhali i prodavali napitke.

Svaka će obitelj imati svoju posebnu tematiku i metode koje odgovaraju klasama koje koriste. Tako primjerice Kazakus, vođa mafijaške obitelji Kabal može uletjeti u igru i ako u špilu nemate duplikata, opskrbiti svoje podanike čarolijom po izboru igrača.

Karte naravno ne morate kupiti unaprijed, već ćete ih moći osvajati u Arena modeu ili nabavljati zlatom u igri kao i sve dosad dostupne karte.

Kako vam izgleda nova ekspanzija? Koja je obitelj najviše po vašem guštu?

Komentari (2)

  • l)oolvl

    06.11.2016 - 02:12

    nadao sam se da će me možda nova expanzija potaknuti da se vratim igri, ali ipak ništa od toga… ono što mi se najviše ne sviđa u vezi HS je kako ubacuju elemente iz sadašnjosti i stvarnog života u nešto što je u biti fantasy igra sa vlastitim svijetom i pravilima.

  • Vexido

    06.11.2016 - 12:36

    ajd bas mi drago , nisam ni ocekivao tako rano ekspanziju , mislim da cu po prvi put i kupiti 50paketiča ,ipak je daleko zabavnije kad imas vecinu karata…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?