HCL.HR

Zaigrajte The Division kroz novi Humble Weekly Bundle

Stjepan Fikter 09.01.2016.   •   8 komentara


Ubisoft je pripremio tjedni taktički Humble Bundle gdje se u šaroliku paletu Tom Clancy igara, ugurao i beta pristup za The Division pa se ne mora razmišljati hoćete li dobiti pozivnicu ili ne.

humble-weekly-bundle

Novi Humble Weekly Bundle ponovno nam po pristupačnoj cijeni nudi brdo zanimljivih naslova s potpisom Toma Clanyja.

Kako to već standardno ide, za jedan dolar mogu se ugrabiti taktički klasici poput: Tom Clancy’s Rainbow Six, Tom Clancy’s Rainbow Six 3 Gold, Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas, Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory i Tom Clancy’s Ghost Recon.

Za više od prosječne cijene koja u trenutku pisanja iznosi 9.59 dolara otključavaju se Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2, Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction Deluxe Edition, Tom Clancy’s Splinter Cell te Tom Clancy’s The Division Beta. Da, dobro ste vidjeli, možete platiti ako želite sigurni upad u The Division betu, umjesto da se nadate kako ćete biti jedan od sretnika koje će Ubisoft klasično pozvati u beta test.

U slučaju da želite još malo više otvoriti novčanik, za deset i više dolara tu su još Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier i Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist. U slučaju da ste se već odlučili kako vas The Division dovoljno zanima da kupite igru i prije izlaska, možete iskoristiti posebnu ponudu gdje se za 75 dolara uz sve prethodne naslove dobije i ekskluzivna majica uz kupon od 66% na tri Ubisoftove igre u Humble Storeu.

Označeno sa: ,

Komentari (8)

  • blacklist0907

    09.01.2016 - 10:57

    The division smrdi na watch dogs slučaj…super izgleda prije izlaska a dosadno za igrat kad izađe

  • Vejn

    09.01.2016 - 11:02

    https://www.youtube.com/watch?v=EWJD8DMasCU Bude li grafika, gameplay, ma ne zanima me gameplay ako grafika bude ovakva…. Kazem, bude li ovakva necemo znati da li je igra ili neki film holivud produkcije lol

    • maxim.x

      @Vejn, 09.01.2016 - 11:24

      Nece tako izgledati na kraju, vjeruj mi.

    • baDarmageddoN

      @Vejn, 09.01.2016 - 15:14

      Ubisoftove igre uvijek izgledaju odlično. Zahtjevne su ko sam vrag ali izgledaju odlično i mislim da je jedina sigurna stvar… da će i The Division biti na tom tragu. Naravno, isto kao Watch dogs biti će downgrade ali opet je to u vrhu današnjih igara. A taj downgrade će dobro doći jer ako bude zahtjevnost kao Syndicate onda ti treba SLI sa dvije 980 Ti da držiš stabilna 60 frejma na 1080p (sve max, naravno).

    • baDarmageddoN

      @baDarmageddoN, 11.01.2016 - 20:31

      Ja vjerujem da mogu napraviti igru koja izgleda kao sa tog E3a davne 2013. godine i uz dobru optimizaciju ali zašto to onda ne naprave? I da, dobro kažeš, koja je svrha prikazivanja neistinitih videa? Možda žele da grafički igre na PCu izgledaju čim bliže konzolaškim? Ili izmisle toplu vodu zbog nekog drugog razloga, tko zna?

    • baDarmageddoN

      @baDarmageddoN, 14.01.2016 - 15:56

      Da ali zašto to? Zbog onih koji igraju igre zbog grafike? Kada već nešto kupim onda želim da igra bude kakvom ju prikazuju. Mislim, WD mi je dobra igra i razmišljam o The Division ali čemu takav marketing i to još predugo rade na igri, tko zna.

  • glava11

    09.01.2016 - 13:05

    Ajajajaj kad će više taj Division

  • rafter950

    09.01.2016 - 13:23

    Grafika je ocekivano dobra i taj naslov se dulje vremena najavljuje. Po meni kad je vec u trecem licu, mogli su barem dati mogucnost odabira fps-a kao u gta 5. Ili ipak…?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?