HCL.HR

Metal Gear Solid HD Collection Vita stiže na ljeto

Duje Kozomara 10.03.2012.   •   2 komentara


Sony je na PlayStation Vita Game Heaven prijenosu otkrio kako Metal Gear Solid HD Collection za PS Vitu u Europi izlazi ovog ljeta.

Sony je potvrdio kako će Metal Gear Solid HD Collection za PS Vitu izaći 28. lipnja u Japanu te tijekom ljeta u Europi. Datum izlaska otkriven je u videu koji je prikazan tijekom PlayStation Vita Game Heaven prijenosa, a iako je na japanskom jeziku i nema titlova, možete baciti oko na njega u nastavku – sadrži ponešto gameplay snimki. HD Collection neće sadržavati Metal Gear Solid: Peace Walker, tako da ćemo na malenim Vita karticama igrati samo Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty te Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Komentari (2)

  • Chaos777

    10.03.2012 - 15:11

    Konami je glupa kompanija umesto da pokusaju parama koje (imaju) da otkupe lepo neke polugotove proizvode pa to da usavrsavaju oni se drze PES-a i jos nekih svojih izdanja mislim da je to uredu (da ako na necemu profitiras trebas nastaviti) ali ipak imaju dosta potencijala i mislim da bi trebali malo na tome da porade i da se sto se mene tice istocnjacka studija da se ujedine i naprave neke svoje dobre proizvode a ne samo da prave neke gluposti…

    • SonOfOsiris

      @Chaos777, 19.03.2012 - 10:20

      nauči se prvo pisat, pa se onda fino javi za godinu dana da vidimo napredak

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?