HCL.HR

Metro Exodus pokrenuo svoj vlak u snijegu

Zoran Žalac 08.12.2017.   •   12 komentara


Post-apokaliptični svijet nove Metro igre ne izgleda ništa veselije od zadnji put kada smo ga posjetili, no nadu u bolje sutra daje mu lokomotiva Aurora.

metro exodus vijest

Iako smo kroz prethodne dvije igre Metro serijala ostvarili određeni uspjeh, nije se mnogo toga promijenilo u post-apokaliptičnom svijetu hladne Rusije. Dvije godine nakon događanja Metro: Last Lighta, Artyom i dalje traga za boljim sutra, u koje njegova žena Anna ne vjeruje.

Trag ga u Metro Exodusu odvodi do Aurore – lokomotive koja možda može povesti napaćeni narod u neke druge, možda toplije krajeve.

Označeno sa: , ,

Komentari (12)

  • bojanum

    08.12.2017 - 12:08

    Ako ovo zajeb… moja vjera u postene developere ce totalno pasti, kao i vjerovanje da vecina tih ljudi rade igre iz zadovoljstva koje je placeno.

    • sedf

      @bojanum, 08.12.2017 - 20:10

      To se ja nadam,za polja gamerska vremena I delopere.

  • Mali_Smrad

    08.12.2017 - 12:42

    Bome i ova zima u Metrou će biti teška i za ruse. 😀

  • ANGMAR

    08.12.2017 - 13:15

    ovo mi je najiščekivanija igra 2018-e, ajde i red dead redemption 2, last of us 2, god of war… od potencijalnih hitova, volio bih da uspije GREEDFALL. Sviđa mi se sve oko te igre…
    Čeka nas fina gamerska 2018-a.

  • Stjepan Fikter

    08.12.2017 - 17:04

    Poprilično sam zainteresiran za igru, pogotovo jer sada imaju priliku još detaljnije razraditi cijeli svijet. Najviše očekujem poboljšanja na polju pucanja, volio bih kada bi to bilo puno mesnatije, nešto kao što Tripwire radi sa svojim naslovima. Također, fantastična atmosfera se podrazumijeva i nadam se zanimljivoj priči.

    • Artyom

      @Stjepan Fikter, 08.12.2017 - 20:01

      Neznam zašto bi mjenjao pucanje. Pucanje u Metro igrama je fenomenalno, daje poseban osjećaj igraču, većina oružja je staro, zarhđano i costimizorano što se i osjeti dok se igra, i taj osjećaj je nekako unikatan za serijal, nijedan druga igra to nema.

    • darijoman

      @Artyom, 08.12.2017 - 20:19

      Apsolutno. Imao si osjećaj da će se oružje raspasti dok pucaš sa njim. Baš je bio gušt.

    • Oblakoder

      @Artyom, 08.12.2017 - 22:06

      Mislim da je Metro Last Light jedina igra koju sam barem 5 puta presao. Onaj Developer Pack, deseti level mi je sve zivce pojeo i na kraju sam potpisao kapitulaciju :). Sve u svemu napucavanje, atmosfera, prica…ma sve je na vrhunskom nivou.

    • Stjepan Fikter

      @Artyom, 08.12.2017 - 22:35

      Sorry, ali onda ne znaš što je dobar osjećaj pucanja u igrama ako kažeš kako je u Metrou fenomenalno. Ne mogu se ni složiti kako je unikatan kada za custom made oružja uopće nisam imao dojam da je to sklepano od random dijelova pa mi je strojnica bila još jedno puc puc puc oružje. No, svakome svoje, odigrao sam dovoljno pucačina kako bih mogao raditi usporedbe i smatram da na tome polju igra može još napredovati.

    • darijoman

      @Stjepan Fikter, 09.12.2017 - 01:20

      Pa nije ti ovo COD ili Wolfenstein da se napucavaš. To je napravljeno u tom điru da bude tako

    • Artyom

      @Stjepan Fikter, 09.12.2017 - 18:49

      I ja sam odigrao vjerojatno sve jednu PC pucačinu koja nešto vrijedi u zadnjih 15+ godina pa isto mogu reći da jako dobro znam što je dobar osjećaj pucanja, a u Metrou je taj osjećaj perfekcionistički savršeno napravljen da paše uz igru kakva jest. Pucanje u metrou može biti daleko bolje za one kao ti koji očekuju da to naprave u rangu najboljih multyplayer naslova. No upravo namjerno i s ciljem to tako nije napravljeno iz razloga gore navedenih. Kad bi napravili da puške rade tehnički savršeno igra bi izgubila možda i svoj naveći čar. U igri čak i možeš složit savršenu pušku sa savršenim mecima, ali ipak, te metke ne želiš ispucati jeld… 😉

  • l)oolvl

    09.12.2017 - 17:57

    što se dogodilo, realno izgleda 3 puta lošije od onoga spektakularnog trailera sa predstavljanja novog Xboxa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?