HCL.HR

Metro: Last Light više nije u planu za Wii U

Zoran Žalac 30.05.2012.   •   6 komentara


Nadolazeći Metro: Last Light ipak neće zaživjeti na Nintendovoj Wii U platformi, barem ne istovremeno s ostalim verzijama igre – potvrdio je THQ.

Metro: Last Light polako se pretvara u jedan od najočekivanijih shootera iduće godine – uz obećanje da će igra biti mnogo dorađenija nego Metro 2033, Last Light izgleda kao obećavajući naslov koji jedva čekamo zaigrati. Međutim, ukoliko ste se nadali zaigrati ga na novoj Wii U konzoli moramo vas razočarati – od toga, čini se, neće biti ništa.

Iako je igra bila prikazana na Nintendovoj E3 konferenciji prošle godine, THQ je jučer potvrdio kako se na Wii U verziji trenutno ne radi. Naime, razvojni tim 4A Games fokusirao se na poznate platforme (PC, X360, PS3), i trenutno nije siguran što može učiniti kako bi izvukao što više snage iz Wii U konzole. Inačica za Wii U stoga definitivno neće izaći početkom iduće godine, a upitno je hoće li biti naknadno portana.

Inače, igra je jučer također dobila niz materijala pred E3 sajam (s obzirom da je THQ ondje neće javno promovirati), od kojih izdvajamo sljedeći gameplay video.

Komentari (6)

  • Black op

    30.05.2012 - 12:53

    Jos nisam odigrao prvi dio 🙁 izgleda odlicno samo nisam razumio onaj dio zasto rus vice kao da mu kidaju udove XD

  • Pirotehnika

    30.05.2012 - 14:04

    Metro 2033 je fantastična igrica. Jebe je samo linearnost zbog kojeg nije vrijedna da se prelazi više puta. Ako i nastavak bude takav, 0 bodova. A vjerovatno će ubaciti par dodataka i izreklamirati je, ipak je tako lakše nego praviti dobru igru. Ko će svima udovoljiti.

    • Rogue

      @Pirotehnika, 30.05.2012 - 14:53

      Ja sam Metro odigrao 4-5 puta najmanje . Linearnost mi nije ni najmanje smetala u takvom remek-djelu. Sve je u igri savrseno.

    • Pirotehnika

      @Pirotehnika, 30.05.2012 - 21:06

      Da, ali znaš ovo ono, nije to isti šmek kao da imaš neki drugi put ili nešto što nisi iz prve otkrio i tako to.

  • Pirotehnika

    30.05.2012 - 14:11

    Ah, da. Izgleda fantastično. Takvo baratanje svjetlom nema ni jedna druga igra. NI JEDNA!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?