HCL.HR

Microsoft ima nešto bolje od Killzonea 2

Igor Belan 03.03.2009.   •   3 komentara


Microsoft je čestitao Sonyu i Guerrilla Gamesu na izvrsnom Killzoneu 2, ali kaže kako i on ima asa u rukavu… nekoliko njih.

Playstation 3 ekskluzivni FPS Killzone 2 nedavno je izašao na tržište i već ubrao mnoge riječi hvale te visoke ocjene recenzenata po internetu i časopisima. Microsoft tu činjenicu nije ni pokušao omalovažavati, dapače MS-ov predstavnik čestitao je Sonyu i Guerrilla Gamesu na trudu oko Killzonea 2, ali i najavio kako Xbox 360 gamere očekuju neke odlične ekskluzivne igre u budućnosti. Rečeno je kako tehnologija implementirana u neke od trenutno nenajavljenih Xbox 360 ekskluziva daleko nadmašuje bilo što viđeno u trenutno dostupnim igrama općenito. Vrlo dramatično i pompozno rečeno, ali sviđa nam se. Nerealno je očekivati baš čuda neviđena, ali vjerujemo da Microsoft zaista skriva par izvrsnih ekskluziva u rukavu. Ostaje nam samo nadati se i nekoj konkretnoj najavi jedne takve igre.

Komentari (3)

  • wyzard

    03.03.2009 - 18:00

    kako neznaju priznat poraz :(((
    već se vidjelo da je geow2 dosegno limit konzole, a vidjelo se i da je killzone 2, ako ne ljepši, onda barem u istom grafičkom rangu kao i najljepša igra na box-u

  • Wildboy

    03.03.2009 - 23:32

    Kakav poraz? Ne kužim. 🙁
    I teško da je geow dosegnuo limit konzole, X360 je na tržištu 3 godine i proći će još dosta vremena dok se ne pojavi igra koja će doseći limit. 🙁

  • wyzard

    04.03.2009 - 00:17

    dobro ne poraz u pravom smislu riječi, ali hardversku nadmoć playstationa.
    like, http://www.shacknews.com/onearticle.x/54538
    ne mora značit, al općenito je mišljenje da ps3 još ne povlači svu snagu a box nakon tri godine sa većinom najavljenih igara pokazuje da neće bit većeg odskoka u grafičkom prosjeku.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?