HCL.HR

Microsoft neće prikazati novi Xbox na E3 sajmu

Zoran Žalac 17.03.2012.   •   2 komentara


Gomila nepotvrđenih glasina već nas je uvjerila u postojanje nove Xbox konzole, no Microsoft ističe kako na ovogodišnjem E3 sajmu neće biti govora o tom hardveru.

Microsoftov glasnogovornik David Dennis ogradio se od svih dosadašnjih glasina o sljedećoj Xbox konzoli, poručivši kako tvrtka u skorije vrijeme neće predstaviti ništa slično tome.

„Za nas, 2012. godina je posvećena Xbox 360 konzoli i bit će to najbolja godina za tu platformu. Prošle godine X360 se prodavao bolje nego ijedna druga konzola, a premašio je i broj svih drugih uređaja koji se spajaju na TV. Ove godine nastavljamo u tom ritmu – s igrama kao što su Halo 4, Forza Horizon, Fable: The Journey i ostalim naslovima, naša ponuda u 2012. snažnija je no ikad. Također, ove godine Xbox usluga stiže na Windows 8 platformu tako da će ljudi moći uživati u Xbox sadržajima na više mjesta.“ – stoji u izjavi Davida Dennisa.

Dakle, konzolu radnog naziva Durango možda nećemo vidjeti na ovogodišnjem E3 sajmu, no to ne znači da ona ne postoji. Pokazalo se kako sve više developera intenzivno priprema tajne projekte za sljedeću generaciju konzola, stoga je samo pitanje vremena kada će Microsoft i Sony popustiti pred očekivanjima i konačno najaviti nasljednike najdugotrajnije generacije konzola.

Komentari (2)

  • floks

    17.03.2012 - 14:45

    Očekivano,vjerovatno će ga predstavit na E3 2013 a izići će 2014.

  • SonOfOsiris

    18.03.2012 - 00:36

    lijepo će nintendu dat prednost od godinu dana i jedono 20+ milijuna konzola prednosti hahaha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?