HCL.HR

Microsoft potvrdio misteriozni Halo Bootcamp

ToxarE 25.05.2013.   •   2 komentara


Projekt koji je procurio zahvaljujući ocjeni korejskog odbora potvrđen je od Microsofta, no još uvijek ne znamo gotovo ništa o njemu.

Zahvaljujući korejskom odboru za ocjenjivanje igara, jučer smo otkrili kako postoji projekt po imenu Halo Bootcamp, a opis projekta spominje Halo 3 te “PC/Online igra” u istoj rečenici. Microsoftov predstavnik bio je iznenađujuće voljan potvrditi Bootcamp s kratkom izjavom, koja nam nije puno otkrila, no otklonila je neke dvojbe: “Što je Bootcamp? Nije povezan s našim Xbox One planovima niti s Reclaimer Sagom, no projekt je oko kojeg smo vrlo entuzijastični i o kojem ćemo imati više za reći u bližoj budućnosti.”

Najveći broj glasina koje smo čuli govori kako je riječ o PC portu Haloa 3 ili igri baziranoj na Reed Ruizovoj noveli Halo: Fall of Reach: Boot Camp. Pretpostavljamo kako se “bliža budućnost” odnosi na E3, gdje bi Bootcamp mogao biti predstavljen na Microsoftovoj konferenciji.

Komentari (2)

  • Apocalypse4987

    26.05.2013 - 09:45

    halo 3 na PC? zašto ne

  • KhorneFlake

    26.05.2013 - 10:30

    Još jednom moje nade su se rasplamsale, ali izgleda da ni od ovog neće biti ništa. Negdje sam pročitao da je neko koristio vječito beskorisni Google Translate kad je prevodio sa Korejskog, pa je greškom protumačeno kao da se spominje Halo 3. Međutim, koristeći Bing prevodilac izgleda da se radi o Halo THIRD-PERSON iskustvu, i još neke nebitne stvari. Mada ni to nije 100% sigurno, ali vidjećemo, možda na E3 nešto bude od svega ovoga. Ma daj više ga portujte, kakvi šabani.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?