HCL.HR

Microsoft se vraća na Gamescom i donosi novi Xbox

Renato Pedišić 09.05.2013.   •   2 komentara


Nakon preskakanja prošlogodišnjeg, Microsoft ipak dolazi na Gamescom 2013, a tamo nas čeka otkrivanje ‘novog poglavlja Xboxa’ o čemu se više nadamo saznati na licu mjesta.

Graeme Boyd, šef socijalnog marketinga Xbox EMEA-e (Europe, Middle East, Africa) putem tvita je najavio Microsoftov povratak na Gamescom sajam napisavši ovo: “Xbox se vraća na Gamescom ovoga kolovoza. ‘Novo poglavlje Xboxovih gaming iskustava’ na showu. Jedva čekam. OBOŽAVAM Gamescom.”

Ako ste zaboravili, novi Xbox biti će predstavljen 21. svibnja na posebnom eventu koji će imati i prijenos uživo putem interneta, a koji ćemo i mi pratiti i uživo komentirati na našem forumu (posebna tema biti će uskoro otvorena).

No jedno je pratiti live stream, a sasvim drugo je otići na sam Gamescom i zapravo isprobati Microsoftovu next-gen konzolu. Sudeći po gornjem tvitu, čini se da ćemo to moći doživjeti ove godine u kolovozu. Dapače, mogli bi i vi s nama! Ako se sjećate, prošle godine organizirali smo putovanje autobusom do Gamescoma za nas i naše čitatelje, a razmišljamo istu stvar učiniti i ove godine. Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte u našem video-putpisu, ako već niste.

Inače, moguće je da će Microsoft upravo na Gamescomu najaviti neke nove ekskluzive za svoju novu konzolu ili možda dodatno objasniti neke funkcije novog Xboxa. Bilo kako bilo, vjerujemo kako će biti zanimljivo i vrijedno dolaska u Köln gdje se sajam ove godine održava od 21. do 25. kolovoza.

Komentari (2)

  • zg_rider111

    09.05.2013 - 10:11

    Trebam počet štedit. 😀

  • FlegmicH

    09.05.2013 - 11:01

    Ove godine ce vam se pridruzit i par ljudi iz Dubrovnika, trebali mso i ici prosle godine ali nas je nekoliko moralo ici na popravne khm khm.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?