HCL.HR

Microsoft spašava PC platformu, pokušaj drugi

Zoran Žalac 22.06.2010.   •   5 komentara


Svi dakako znamo za Microsoftove neuspjehe kontroliranja PC platforme putem Games for Windows programa. A čini se bome da je i velika kompanija svjesna neispunjenih obećanja.

Svi dakako znamo za Microsoftove neuspjehe kontroliranja PC platforme putem Games for Windows programa. A čini se bome da je i velika kompanija svjesna neispunjenih obećanja. Tako barem kazuje interni dokument kojega se dočepao gamerski sajt Kotaku. U dotičnom se Microsoft sam pita je li dolazak Fablea 3 na osobna računala početak većeg investiranja u PC gaming i razlikuje li se ono uopće od prijašnjih pokušaja. Odgovor koji je spremljen indirektno najavljuje zasad nepoznate poteze tvrtke, naglašavajući kako im je kristalno jasno da je Windows najveća igraća platforma na svijetu, te shodno tome, za nju imaju velike planove. Fable 3 navodno je prvi korak, a više informacija o budućim planovima dobit ćemo tijekom ovoga ljeta. Mi se kladimo da nam na PC stiže Halo 3 port u paketu s ODST ekspanzijom, Fable 2 prije trojke, Gears of War 2 i Alan Wake, ali sljedeće godine. Što vi mislite?

Komentari (5)

  • filipfilip

    22.06.2010 - 13:03

    omfg koja je ovo reklama preko cile stranice covice

  • Lazy

    22.06.2010 - 16:07

    …+ Red dead redemption ;-))

  • Baron95

    22.06.2010 - 17:25

    Alan Wake i Red Dead Redemption su po meni najocekivanije igre za PC (ako se Rockstar smiluje za PC verziju RDR-a ).

  • ReFlex

    24.06.2010 - 09:40

    Baron ako nisi igrao RedDead trabao bih…jer stvarno je ExTra Igra,nemogu da se odvojim od XBox-a….Alan Wake,Ista Stvar…..

  • MrVivi

    25.06.2010 - 08:07

    PC fights back – nakon svih pokušaja da se pc ubije i svih sranja o piratstvu napok počinju uviđati neuništivost PC platforme.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?