HCL.HR

Microsoftove nove najave – Ascend: New Gods, Lococycle, Matter, Wreckateer

Zoran Žalac 04.06.2012.   •   2 komentara


Na Microsoftovoj konferenciji nije bilo iznenađujućih ni velikih najava, no predstavljen je niz manjih igara o kojima trenutno nema previše detalja.

Ascend: New Gods jeftiniji je odgovor na Sonyev God of War. Riječ je o akcijskoj avanturi koju za iduću godinu spremaju tvorci dosta dobrih Toy Soldiers naslova. U priloženom traileru igra ne očarava prezentacijom, no ipak treba spomenuti kako se radi o XBLA naslovu.

Lococycle je trenutno misteriozni novi naslov Twisted Pixela, zaslužnog za zabavne Splosion Man igre. Prvi trailer ne otkriva mnogo, no očito je kako će Lococycle žanrovski pripasti nekom obliku utrkivanja.

Matter je također misteriozni projekt za Kinect, a specifičan je po tome što na njemu radi redatelj Pirates of the Caribbean filmova – Gore Verbinski. S obzirom da ionako ne možemo baš objasniti o čemu se točno radi u traileru, najbolje da to vidite sami.

Koncept uništavanja stvari lansiranjem topovskih kugli nezaobilazan je za Kinect, pa nas Microsoft uskoro planira ponuditi XBLA naslov pod nazivom Wreckateer. Iskreno rečeno, po našem mišljenju igra nije zaslužila neku posebnu pozornost, no trailer je u nastavku pa ako znatiželja svlada…

Komentari (2)

  • MarinCRO

    04.06.2012 - 20:13

    Sve za Xbox mamicu im njihovu…

  • PavleC

    04.06.2012 - 21:12

    Ja ovo ne bih igrao ni da ima za PC , jedino cemu se na sajmu radujem jeste Dishonored i GTA V ako ga uopste bude bilo ,ovo ostalo je manje vise bzvz.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?