HCL.HR

Middle-Earth: Shadow of Mordor ima datum izlaska i novi trailer

Mislav Brusač 03.04.2014.   •   2 komentara


Tamanjenje orkova u Middle-Earthu dolazi na red u listopadu, a osim datuma, poznate su nam i neke informacije vezane uz pre-order.

Naoštrite mačeve, nabacite poderane plahte preko sebe te začepite noseve voskom mirisnih svijeća kako bi poništili smrad orkova s kojima ćete se susretati u Middle-Earth: Shadow of Mordor ovog listopada.

Monolith Productions na svojim je stranicama službeno potvrdio da će igra biti dostupna od 7. listopada, a već sad nude nam mogućnost prednarudžbe.

Ako igru odlučite naručiti prije izlaska, kao poklon ćete dobiti The Dark Ranger skin za protagonista Taliona, a moći ćete se pozabaviti i Test of Power challenge modom u kojem ćete se sukobiti sa Sauronovim pristašama i time si osigurati neke korisne nadogradnje. Osim toga, uz prednarudžbu dobivate i pristup ljestvici na kojoj će se nalaziti rezultati drugih igrača koje su postigli u Testu.

Kao šećer na kraju, tu nam je i trailer koji prikazuje Taliona u njegovom osvetničkom pohodu. Ako ste zaboravili, Shadow of Mordor izlazi za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One.

Komentari (2)

  • Sarajevo, New York, Roma

    03.04.2014 - 16:53

    Izgleda predobro, i ako nisam fan LOR igara ovo cu definitivno odigrati na PC-u

  • goldfinger

    03.04.2014 - 17:54

    Odlično,po do sad viđenom…(+)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?