HCL.HR

Mighty No. 9 odgođen po treći put

Zoran Žalac 25.01.2016.   •   4 komentara


Tvorac Mega Mana doista nema sreće sa svojom novom igrom. Might No. 9 ispostavio se kao problematičan proizvod te je odgođen po treći put.

mightyno9_delay

Spiritualni nasljednik Mega Mana, Kickstarter uspješnica Mighty No. 9, prvotno je trebao izaći još u proljeće 2015., no nakon dvije odgode pomaknut je na drugi mjesec ove godine. Nažalost, ni od tog drugog mjeseca neće biti ništa jer je igra ponovno odgođena, sada do daljnjega.

Razlog odgodi je u činjenici kako ovaj akcijski 2D platformer jednostavno nije ispeglan kako bi trebao biti. Pri testiranju su uočeni bugovi u mrežnim modovima, specifično matchmakingu, što je po riječima developera posljedica toga što igra izlazi na velikom broju platformi (a rješenje problema za svaku platformu je drugačije). Dodatni problem je taj što se pokretač igre više ne ažurira, pa se sve izmjene moraju raditi ručno.

Keiji Inafune osobno se ispričao za razočaravanje fanova još jednom odgodom i poručio kako će igra sada kasniti još najmanje pola godine. S obzirom da je dobar dio poklonika koji su prvotno bili oduševljeni ovim projektom diglo ruke od njega kada je promijenjen vizualni stil igre, za očekivati je da strpljenja za Mighty No. 9 nema još mnogo ljudi koji su financirali njegov razvoj.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • mzehn

    25.01.2016 - 16:16

    opet 🙁

    • MaliMicek

      @mzehn, 27.01.2016 - 15:20

      Šteta ovo čekam od prve najave 🙁

  • Hackey

    25.01.2016 - 18:40

    Taman se nadao da ću poigrati i jedva čekao, kad ono opet belaji i odgode… 🙁

  • Stjepan Fikter

    25.01.2016 - 19:41

    Ovo je baš loše.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?