HCL.HR

Mighty No. 9 stiže na PS3, X360 i Wii U

Stjepan Fikter 17.09.2013.   •   0 komentara


Kickstarter kampanja za Mighty No. 9 prikupila je do sada preko 2.2 milijuna dolara te će zbog toga igra izaći i za PS3, X360 te Wii U.

Mighty No. 9 dostigao je cilj od 2.2 milijuna dolara u Kickstarter kampanji što znači da ćemo igru ugledati i na PS3, X360 te Wii U uz PC platformu. Idući cilj od 2.4 milijuna dolara osigurat će pojavljivanje Challenge Moda u igri, a ako projekt prikupi 3.3 milijuna, tada ćemo ga moći zaigrati i na konzolama iduće generacije, odnosno na PlayStationu 4 i Xbox Oneu.

Uz izlazak igre za konzole, otkriven je i treći boss koji će biti u igri. Radi se o Mighty No. 3, ženskome robotu čiji će element biti struja. Dizajner Kimo Kimo kaže: “Odlučio sam ugraditi svakodnevne električne elemente u dizajn No. 3 – kablove, utičnice, lampe i takve stvari.”

Za one koji su zaboravili, Mighty No. 9 je spiritualni nasljednik Mega Mana, a na igri radi većina tima koja je zaslužna za kreiranje popularnog plavog robota. Ako niste sudjelovali u kampanji, ista traje još 14 dana pa imate vremena za podržati igru u slučaju da vam se sviđa projekt. Izlazak je predviđen za travanj 2015. godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?