HCL.HR

Mighty Quest for Epic Loot izašao iz bete

Stjepan Fikter 07.02.2015.   •   1 komentara


Nakon testiranja mnogih novih opcija koje je Ubisoftov free 2 play ARPG dobio tijekom bete, francuski izdavač došao je do zaključka kako ima dovoljno sadržaja da igra službeno izađe na tržište.

Otvoreno beta testiranje Mightya Quest for Epic Loota došlo je kraju. Nakon testiranja novih mogućnosti poput craftinga, slobodnog kreiranja, novih zamki, barikada, rijetkih čudovišta i klanova koje su postale dostupne u beta verziji, Ubisoft je zaključio da je to dovoljno sadržaja za “1.0 verziju”.

Mighty Quest for Epic Loot pruža igračima mogućnost izgradnje i opremanja vlastitog dvorca zbog zaštite blaga uz mogućnost invazije susjednih dvoraca iz ARPG perspektive. Iako je igra free 2 play, s izlaskom je stigao i Infinite Pack čija kupovina donosi pristup sadašnjem i budućem sadržaju.

Izvršni producent Quentin Gallet kaže: “Sada kada su jezgra i ton gameplaya zaključani, usredotočeni smo na nastavak suradnje sa zajednicom da nastavimo graditi u ovome smjeru i poboljšati ono što smo napravili. The Mighty Quest dobivat će redovite nadogradnje s novim mogućnostima i uz pomoć zajednice će rasti te se poboljšavati.”

Ako niste sudjelovali u testiranju, sjeckanje protivnika možete započeti putem Steama ili službene stranice, no u svakom slučaju, Uplay račun je obavezan.

Komentari (1)

  • Megakmica

    07.02.2015 - 16:24

    Smeće od igre i teški P2W !!! igrao sam betu te ja na početku do Lv.15 zanimljiva,kasnije kad vidite da nemožete ništa bez kristala koji se plačaju dođe vam muka.Također obrana dvorca se pojedincima sastoji od jeftinih trikova,4 skakaonice te hopla na minirano polje.Da ne pričam kako health potione nemožete samo tako kupit bez kristala,pa zatim morate za svaku promjenu u svomne dvorcu potvrdit kroz prolazak istog šta trebate uspješno obavit inače je dvorac slab i nije upgrejdan.Uglavnom ovo nije F2P igra jer bez kristala koji se plačaju nema šanse ovo igrat.Jedino ako čete grindat 500h da bi skupili 100-200 zelenih kristala.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?